ŽIV ŽAV z mini Zminško Avanturo

Domov > Forum > ŽIV ŽAV z mini Zminško Avanturo

ŽIV ŽAV z mini Zminško Avanturo

SORTIRAJ PO:
GOSpek 11.08.2014 12:54

Pozdravljeni,

 

Na Gorenjskem, natančneje v Zmincu pri Škofji Loki prireja športno društvo Utrip 30. avgusta dogodek ŽIV ŽAV, ki je posvečen otrokom in staršem/skrbnikom - družini.

Društvo športno društvo Utrip je lani prvič izpeljalo dogodek za otroke, ki je v okolišu Škofje Loke že kar težko pričakovan, saj so tovrstni dogodki dokaj redki. V lanskem letu je bil poudarek na napihljivih igralih, letos pa je sama zasnova dogodka precej nadgrajena. Temeljila bo na igri, rekreaciji s pridihom zdrave tekmovalnosti - kar otroke navadno še bolj pritegne in jih stimulira.

Poudarek bo na dopoldanski mini in mali avanturi, ki bo ob 9. uri odprla vrata v športnem parku Zminec. Avantura je prirejena za dve starostni skupini otrok, vsekakor pa bo zraven starš spremljevalec in s tem smo poudarili tudi nekaj zelo družinsko pomembnega t.j. povezanost, zaupanje, pomoč drug drugemu, ipd. Skratka pridite, ne bo vam žal, prijavite se in pripeljite otroka na to noro dogodivščino...

Vzporedno bo potekala animacija za najmlajše, ki pa v dopoldanskem času ne bo tako intenzivna. V popoldanskem delu bomo igro otrok razpotegnili po celotnem igrišču. Na igrišču bo čez ves dan poskrbljeno za animacijo otrok, napihljiva igrala, plezalno steno (ki jo bodo otroci pomagali pobarvati po svoje), ustvarjalne delavnice, bralni kotiček za oddih in ure pravljic, tekma s poganjalci ? Skratka kot obljubljajo v ŠD Utrip, se bo imel vsakdo lepo.

 

Vse o tem dogodku si lahko preberete še več na spletni strani:

sdutrip.si/prireditve/9-ziv-z av-in-mala-zminska-avantura

Prijave pa so že odprte na:

sdutrip.si/prijavnica-ziv-zav -2014

FB profil

 

Vepo vabljeni v našo sredino! Prepričani smo, da vam ne bo žal :-)uploaded
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI