10 + 1 rekvizit za domači fitnes

10 + 1 rekvizit za domači fitnes
10.12.2021 AVTOR: BOSTJAN SVETE
Morda ste si vedno želeli imeti doma improviziran manjši fitnes. Samo zase. Za tisto uro v dnevu, ko želite nekaj narediti za svoje telo in predvsem duha. Opremite si ga lahko že za dobrih 200 evrov in smučarsko sezono pričakate pripravljeni.

Za pripravo vaj smo uporabili opremo za domači fitnes Energetics, ki nam jo je posodilo podjetje Intersport, www.intersport.si.

Pripravili smo izbor vadbenih pripomočkov za domači fitnes po vaši meri. Z nekaj osnovnimi in dodatnimi vadbenimi pripomočki lahko v domači dnevni sobi poskrbite za mišice nog, rok in trupa, pravzaprav celotnega telesa.

Z nekaj znanja oziroma s pomočjo strokovnjaka za vadbo si lahko sestavite program vadbe moči, ki bo s temi pripomočki enostaven in učinkovit. Tako nimamo več izgovora, da ni časa za vsaj osnovno vadbo moči. Z nekaj iznajdljivosti in znanja lahko vaje z lastno težo izvajate doma in ob kateri koli uri.

V reviji NaPRostem 03: 8 vaj za varen vstop v smučarsko sezono

Smučanje je lahko prava poezija gibanja po belih strminah. Vendar vsaka dobra poezija zahteva poleg mojstrstva predhodne vaje, zato bo šlo težko, če se na smučišče odpravite naravnost s kavča. Ker je zima že pred vrati, je sedaj zadnji čas za telesno pripravo na vijuganje. Da, to velja tudi za vas, čeprav imate morda občutek, da je še dovolj časa .

Značke: Aktivnosti
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ