Jutri se v Ljubljani odpira največji bolder plezalni center pri nas!

Jutri se v Ljubljani odpira največji bolder plezalni center pri nas!
25.03.2019 AVTOR: M.V., FOTO: Bolder scena

Jutri, 29.3. se v Ljubljani po dolgem pričakovanju odpira največji balvanski plezalni center pri nas. Pridete na otvoritev?

S pomladnim prebujanjem narave se v Ljubljani prebuja nov plezalno-gibalni center, Bolder SCENA!

29.3. bo Scena svečano, z velikim žurom odprla svoja vrata za vse oboževalce plezanja, gibanja in uživancije. Odličnih bolderjev in skrbno izbranega točenega piva ne bo manjkalo. Če vas zanima, kako izgleda 1000 m2 plezalnih površin v živo, kako grobi so popolnoma sveži oprimki ter kakšna Scena je zrastla okoli Stene, se jim pridružite na otvoritvenem žuru s plezanjem in pogostitvijo.

Več o dogodku in o centru>>>

Kaj so ustvarjalci Bolder scene povedali?

"Navdahnila nas je ogromna dvorana, prah v njej, ki bi lahko bil magnezij… Nekoč se je tu izdelovalo bojlerje, pomislili smo, zakaj se ne bi nekega dne bolderjev? Nadsvetloba skozi trikotne piramide, pogled na športni park, na vrhu strehe razgled prek pol Ljubljane… Zelena Ljubljana, zelena dvorana. Začeli smo s skromno steno na Parmovi, okoli katere je raslo in raslo in zraslo plezalno društvo s srcem in dušo. Ki diha za bolderje, za gibanje, za švic. Prešinilo nas je, ne le plezanje, tudi gibanje… In užitek… Iz stene je zrasla Scena! S pridruženimi vadbami, dvoranami, barom, prostorom, ki smo ga nujno rabili, zrakom, ki ga s strastjo vdihnemo, grifi ki jih z užitkom stisnemo in pivom, ki ga na dušek spijemo. Dobrodošli na Bolder Sceni. Vsi, plezalci, dobri in manj dobri, ki plezate za ocene, za dušo, za bicepse. Neplezalci, ki se radi gibate, potite. Otroci, ki se radi skrivate po labirintih, norite, kričite! Starši, ki si radi oddahnete po službi. Vsi, ki radi plezate, se gibate, uživate. Vsi!"

Značke: Plezanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ