Maribor danes dobiva prvi balvanski center!

Maribor danes dobiva prvi balvanski center!
10.11.2017 AVTOR: Maja Vojska
Plezalni centri pri nas rastejo kot gobe po dežju, kar je odlična novica za vse plezalce, predvsem sedaj, ko se začenja obdobje slabega vremena. Danes poteka otvoritev prvega balvanskega centra v Mariboru- Klajmber.

Danes, v petek 10.11. 2017 se ob 16. odpira nov plezalni center v Mariboru. Čaka vas več kot 100 balvanskih problemov vseh težavnosti, opremljena pa bo tudi stena za pridobivanje vzdržljivosti in stena za otroke. Tudi kaj za popit in za pojest se bo našlo!

Plezalni center Klajber se nahaja na Valvasorjevi ulici 38 v Mariboru. 

 

"Balvanski plezalni center Klajmber – kjer spreminjamo način življenja! "

V balvanskem plezalnem centru Klajmber na vas čakajo balvanski izzivi vseh težavnosti, odlična družba in pozitiven odnos, ki ga želimo skupaj prenesti v svet vertikale.

Plezalne površine v skupni površini 400 m2 se nahajajo v treh sektorjih, ki so med seboj ločeni tako, da lahko vadbe in treningi potekajo nemoteno. Balvanska stena je opremljena z več kot 100 balvani vseh težavnosti, ki se redno spreminjajo, previsno »šutalnico « za trening vzdržljivosti, visoko steno namenjeno izvajanjem tečajev ter sobo namenjeno otrokom.

Kmalu bodo začeli tudi s pestrim naborom različnih programov, kot so na primer:

  • plezalne šole za otroke,
  • vadbe za odrasle
  • začetne tečaje plezanja

"Zastopamo plezalni slog življenja, kjer se s pozitivno energijo spopademo s težavami in premagujemo izzive, " so še zapisali.

Vabljeni vsi plezalci od blizu in daleč!

Značke: Plezanje, Aktivnosti
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ