Naravni napitek za hidracijo in regeneracijo vašega telesa

Naravni napitek za hidracijo in regeneracijo vašega telesa
02.07.2019 AVTOR: M.V.

REFIX je naravni, hidracijski in trajnosti napitek za okrevanje, ki podpira zdrav in trajnosten način življenja.

Sestavljen je iz naravnih, visokokakovostnih sestavin, ki vsebujejo vse prave elemente, potrebne za pravilno okrevanje človeškega telesa. Glavna sestavina REFIXA je morska voda.Tako je, morska voda, bogata z minerali! Iz enega najbolj neokrnjenih in zaščitenih območij v Evropi. Naravni in trajnostni napitek za okrevanje, je rezultat mineralno bogate izvirske vode, limoninega soka in stevie.

Atlantska čistost

Ključna sestavina REFIX-a je morska voda, ki vsebuje vse minerale in organske elemente, potrebne za življenje.

Slavni francoski filozof René Quinton je v svojem podrobnem delu »Morska voda, organski medij« (L’eau de mer, milieuorganique), ki je bilo objavljeno leta 1904, prikazal presenetljivo podobnost med morsko vodo in organskimi tekočinami v človeškem telesu.

Morska voda vsebuje skoraj vse kemijske elemente periodnega sistema. Natrij in klor tvorita 84 % teh soli, preostalih 16 % pa magnezij, kalij in kalcij. Prisotni so tudi vsi drugi elementi, vendar v majhnih količinah ali zgolj v sledeh.

Te minerale ujame fitoplankton. Zooplankton se prehranjuje s fitoplanktonom, s čimer se začne prehranjevalna veriga, ki v morje vrne biološko razpoložljive izločke, sestavljene iz različnih mineralov in vseh bioelementov, ki jih potrebujemo za življenje, v pravem razmerju za človeško telo.

Moč narave

Atlantska obala Galicije je ena najbolj biološko produktivnih območij na svetu in ima neizčrpno zalogo planktona, predvsem zaradi dveh dejavnikov:

  1. Temperaturne razlike med poletjem in zimo povzročajo stalno vodoravno gibanje v vodnem stolpcu, tako da so hranila in plankton dobro razporejeni v vodi in se ne potopijo na dno.
  2. Stalni močni vetrovi, kiso značilni za obalo Galicije, potiskajo površinsko vodo stran od obale in posledično se voda pod njo hitro dvigne na površje, pri čemer se dvignejo tudi vsa hranila, ki bi sicer ostala na morskem dnu. Ta pojav poznamo kot dvigovanje pridnene vode. Poleg tega je Atlantik odprt, globok ocean, katerega vode so v stalnem gibanju in ohranjajo naravni proces čiščenja.

Učinki na vaše telo:

  • Pomaga pri hitrejšem okrevanju po fizičnem stresu
  • Pomaga vzdrževati ravnovesje pH krvi
  • Pomaga nadzorovati neravnovesja elektrolitov
  • Pomaga ponovno uravnotežiti funkcije encimov
  • Pomaga spodbujati regeneracijo celic
  • Pomaga razstrupiti prebavni sistem
  • Pomaga izboljšati vid, hidrirati kožo, utrjevati imunski sistem, izboljšati prebavo in zmanjšati raven maščob
  • Zaradi visoke vsebnosti vitamina C ima antibakterijske in antivirusne lastnost

Več o izdelku in njegovih lastnostih >>>

Značke: Aktivnosti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ