Poletna ohladitev: Najlepša naravna kopališča v Sloveniji

Poletna ohladitev: Najlepša naravna kopališča v Sloveniji
19.06.2019 AVTOR: M.V., FOTO: Soča www.soca-valley.com

Kaj je lepšega kot, da se v vročih poletnih dneh potopimo v osvežujočo vodo. Preverite nekaj idej za ohladitev na naravnih kopališčih pri nas.

1. Nadiži

Nadiža, ena od najčistejših in najtoplejših alpskih rek, kjer kraljujejo postrv, šarenka in lipan, kjer lahko najdemo raka deseteronožca, je priljubljen raj za ribiče in kopalce. Po ljudskem izročilu pa naj bi imela reka Nadiža tudi zdravilno moč.

View this post on Instagram

•?'? ??????' ????? ?'? ??????' ??? ?'? ?? ??? ????? ?? ?? ????• There's an abundance of rivers in the Soča valley, and they all share the same crystal clear, crazy turquoise water. However, colour isn't the only thing they have in common - every single one of them is also freakishly cold! But, as you can see, neither that nor the annoying bloodsucking horseflies didn't stop us from going for a dip ? P.S. Sorry to burst your bubble, but that's not me going (half) 'au naturel' - you didn't seriously think my back is that muscular?! ? ?MGMT: Time to Pretend . . . . . #geoslovenija #kampadanes #ifeelslovenia #exploringslovenia #discoverslovenia #visitslovenia #wanderoften #letsgetlosttogether #exploremoreoutdoors #worldwanderlust #travelsnaps #femaletraveller #femaletravelinspo #outdoorbella #outdoorsygirl #socavalley #travelbuglife #backyardtravel #wandertheworld #herwanderfullife #girltravels #dametravelers #weekendtrips #kobarid #nadiza #napoleonbridge

A post shared by Maruša | Wanderluster (@outofharbour) on

2. Na Lajštu v Idrijski Beli

Kopanje, odbojka na mivki, namizni tenis, košarka, prostori za piknik in še kaj se ponuja sotočje Idrijce in Belce, kjer se nahaja priljubljeno in znano kopališče Pri Lajštu ali Idrijska Bela, ki spada med najboljša naravna kopališča v Sloveniji.

3.Velenjska plaža

Naravno kopališče Velenjsko jezero s svojo okolico ponuja več možnosti za preživljanje prostega časa: kopanje, jadranje, srfanje, kampiranje, igranja nogometa, odbojke na mivki, minigolfa, košarke, tenisa, jahanje, vadbe golfa, vožnje s pletnjo, iger na napihljivem vodnem igralu …

View this post on Instagram

#velenjskaplaza #summer #igslovenia

A post shared by Tadej Fidersek (@tadejfidersek) on

4. Naravno kopališče v kampu Šobec

Ponos kampa Šobec so leseni bungalovi, zgrajeni v alpskem slogu, ki ponujajo najvišjo kakovost namestitve. Gostom so na voljo naravno kopališče z vodnim parkom, teniška igrišča ter igrišča za odbojko na mivki, minigolf in košarko.

5. Naravno kopališče v Green Resortu

Osvežitev v naravnem kopališču Green Resort ponuja naravno plavalno jezero, kjer za čistočo vode in njeno kakovost skrbijo naravni organizmi. Zaplavate lahko med lokvanji, skočite is pomola ali pa se predajate sončnim žarkom na zeleni plaži.

Nihče ni nikoli prestar, da bi se spustil po toboganu. V vodnem parku se lahko zabavate ves dan, čofotanje in skakanje s pomolov je dobrodošlo.

6. Kolpa

Najtoplejša reka v Sloveniji ali kot jo radi poimenujemo ‘najdaljša slovenska rivjera’ nas vedno znova očara. Kamp Podzemelj stoji na idealni lokaciji vzdolž reke, tako da lahko vsak gost uživa v vseh aktivnostih in poletni sprostitvi, ki jo ponuja naša lepotica Kolpa.



Značke: Aktivnosti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ