Razpis plezalnega tabora za perspektivne alpinistke

Razpis plezalnega tabora za perspektivne alpinistke
27.04.2017 AVTOR: Maja Vojska
Komisija za alpinizem Planinske zveze Slovenije organizira plezalni tabor za alpinistke v domačih hribih, ki bo predvidoma potekal od petka, 26. maja zvečer do nedelje, 28. maja 2017.

Tabor je namenjen izključno registriranim perspektivnim alpinistkam in starejšim pripravnicam obvezno v navezi z alpinistko, rojeno leta 1989 ali mlajšo, ki morajo pisno preko elektronske pošte (e-naslov: alpinizem@pzs.si, geslo: Tabor punce) poslati izpolnjeno prijavnico najkasneje do petka, 5. maja 2017, do 12. ure (kasnejše in nepopolne prijave, ki ne bodo na priloženem obrazcu se ne upoštevajo!).

Vse udeleženke morajo imeti sklenjeno članstvo/zavarovanje A pri PZS.

Število udeleženk tabora je okvirno omejeno na 16 alpinistk, ki bodo izbrane na osnovi petnajstih najboljših letnih skalnih vzponov (navrtane smeri ne pridejo v poštev) v zadnjih treh letih (2015 - 2017) ter najboljše športnoplezalne smeri na pogled in z rdečo piko v zadnjih 6 mesecih. V primeru, da ne bo dovolj prijav, bomo udeležbo omogočili tudi interesentkam letnik 1988 in starejšim.

Tabor bo vodila Tina Di Batista s pomočnico. Točna lokacija tabora bo sporočena naknadno. Smeri na taboru se bodo izbirale glede na trenutne razmere.

KA PZS bo poskrbela za logistično izvedbo tabora in/ali udeleženkam krila del stroškov tabora. Podrobnosti po izboru.

Kontaktna oseba: Peter Bajec, 041 622 713 ali Matjaž Šerkezi, 041 663 446.

Vse potrebne informacije ter podrobnosti boste kandidatke in kasneje udeleženke dobile po elektronski pošti.

V primeru slabega vremena bo tabor prestavlen za en teden. 

Značke: Alpinizem, Aktivnosti
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ