Svetovno prvenstvo v športnem plezanju Hačiodži 2019: Kdaj lahko navijate za naše plezalce?

Svetovno prvenstvo v športnem plezanju Hačiodži 2019: Kdaj lahko navijate za naše plezalce?
12.08.2019 AVTOR: M.V., Foto: Manca Ogrin

V soboto se je v Hačiodžiju na obrobju Tokia na Japonskem odprlo svetovno prvenstvo v športnem plezanju. Preverite kdaj lahko v živo navijate za 13 slovenskih predstavnikov. 

Objavljamo urnik tekem SP 2019 po srednjeevropskem času. TV Slovenija bo na 2. programu v živo prenašala vse finalne tekme, isti dan popoldne bodo na sporedu tudi posnetki finala.
Začenja se največji športnoplezalni dogodek letošnjega leta - svetovno prvenstvo Hačiodži 2019, na katerem se bodo za svetovna odličja in prve olimpijske vstopnice med 11. in 21. avgustom pomerili najuspešnejši športni plezalci iz 39 držav.

Slovenijo v deželi vzhajajočega sonca zastopa 13 članov slovenske reprezentance v športnem plezanju. V vseh posameznih disciplinah in kombinaciji bodo tekmovali Janja Garnbret, Mia Krampl, Lučka Rakovec in Vita Lukan v ženski ter Jernej Kruder, Anže Peharc in Domen Škofic v moški konkurenci. Specialisti za težavnost na SP so Mina Markovič, Tjaša Kalan, Martin Bergant in Luka Potočar, za balvane pa Urška Repušič in Gregor Vezonik. Tekmovalce spremljajo selektor in trener Gorazd Hren, trenerja Luka Fonda in Urh Čehovin ter fizioterapevt Peter Hribar. Svoje cilje so pred odhodom predstavili na novinarski konferenci. Preberite več. >>>

Objavljamo urnik tekem SP Hačiodži 2019 po srednjeevropskem času. TV Slovenija bo na 2. programu v živo prenašala vse finalne tekme. Isti dan popoldne bodo ob 16.30 oz. 17.00 na sporedu tudi posnetki finala (razen 17. 8. - hitrostno plezanje). Prenos vseh polfinalnih in finalnih tekem bo mogoče v živo spremljati prek spletne strani Mednarodne zveze za športno plezanje (IFSC).


SVETOVNO PRVENSTVO V ŠPORTNEM PLEZANJU HAČIODŽI 2019: URNIK TEKEM (po srednjeevropskem času)

Značke: Plezanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ