Zgodbe iz izolacije – alpinistična predavanja prek spleta

Zgodbe iz izolacije – alpinistična predavanja prek spleta
31.03.2020 AVTOR: M.V.

Naslov cikla predavanj »Zgodbe iz izolacije« je malce hudomušno nastavljen. Po eni strani odseva trenutno stanje obvezne izolacije od službe in družbe.

Komisija za alpinizem PZS in Alpinistični odsek PD Kranj vabita vse ljubitelje planinstva in alpinizma na tedenska predavanja, kot jih sicer organizirajo in poslušajo kolektivi alpinističnih odsekov v zaprtih krogih.

Predavanja bodo vsak četrtek ob 20. uri in bodo javno dostopna prek spleta. Vsak teden nas bo s predavanjem razveselil drug alpinistični kolektiv.

Spored predavanj, povezava do aktualnega dogodka in arhiv bodo objavljeni na spletne strani Komisije za alpinizem pod zavihkom Ostalo - Zgodbe iz izolacije. Prvo vseslovensko alpinistično predavanje prek spleta bo v četrtek, 2. 4. 2020, z začetkom ob 20. uri.

Svojo zgodbo bosta predstavila Marija in Andrej Štremfelj, vsem poznana kot gorska vodnika in prvi zakonski par, ki je stopil na streho sveta, Everest. Njunih zgodb pa je še veliko več.


Za pokušino vas vabimo k ogledu internega predavanja Mihe Zupina iz AO PD Kranj, ki je bilo zaradi izrednega zanimanja tudi povod za organizacijo vseslovenskih predavanj.

Dostopno je na spletni strani KA PZS.

Značke: Alpinizem
Ključne besede:
predavanje iz izolacije
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ