NaProstem št. 15

NaProstem št. 15

Vsi, ki še nismo uporabili turističnega bona, imamo pred sabo živahno jesen, ko bomo obiskali še kak neraziskan kotiček slovenskega »narodnega« parka, tisti bolj hitri, ki ste jih že izkoristili, pa se nikar ne zaustavite, raziskujte naprej.

Redna cena
4,90 €
(cene z vključenim DDV)
Brezplačen znesek poštnine nad 40.00 €
Predvidena dobava: do 7 dni
Količina:

Kazalo iz vsebina:

Intervju

16 Barbara Resnik: Od nekdaj zaljubljena v gore

22 Ivan Rupnik: Dela na gori nikoli ne zmanjka

28 Peter Gedei: Ljudem prikažemo podzemni svet tak, kot je: barvit in zanimiv!


Hočem več

34 5.000 kilometrov šole v naravi

Slovenija je dežela tisočerih poti, ki vabijo k aktivnim doživetjem. Pohodništvo in planinarjenje imata posebno mesto v slovenskih srcih že vrsto let, Slovenci smo že vsaj desetletje znani tudi kot narod tekačev, vse več je tudi rekreativnih kolesarjev na cestah. In takšnih in drugačnih sprehajalcev.

46 Večdnevni pohodniški izlet

Zdi se, kot da letos iščemo nove in nove ideje, kako izkoristiti in preživeti vikende. Veliko ljudi se je tako prvič odpravilo tudi na večdnevna pohodniška potepanja. V nadaljevanju predstavljamo izlete, ki ponujajo tako izjemne razglede, da bi jih bilo škoda prehoditi v enem dnevu.Oprema

43 Garmin Instinct Solar

54 Pohodne hlače

58 Cannondale Moterra Neo 3

60 SCOTT GENIUS eRIDE 910


Avantura

62 Starec (na kolesu) in morje

70 S starodobnikom na 9000-kilometrski reli po AfrikiRecenzija

42 Boštjan Videmšek: Plan B

Ko se dolgoletni vojni dopisnik in pronicljivi novinar loti nove – usodne teme, bržkone najpomembnejše za prihodnost našega planeta in civilizacije, so pričakovanja visoka, pozornost usmerjena. Boštjan Videmšek ne razočara. Glas vpijočega v puščavi, ki prežema sodobno okoljsko problematiko, je nadomestil z novim poslanstvom – aktivnim iskanjem rešitev.

44 Mungi Ngomane: Ubuntu

Knjiga o južnoafriški filozofiji prihaja na police naših knjigarn v času, ko se zdi, da je vsaka priložnost za premislek o življenju ne samo dobrodošla, temveč nujno potrebna.


Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ