7 idej za pohodniška novoletna darila

7 idej za pohodniška novoletna darila
15.12.2017 AVTOR: Maja Vojska
Zagotovo se med vašimi bližnjimi in prijatelji najde nekdo, ki je navdušen planinec ali ljubitelj aktivnosti na prostem. Za vas smo zbrali nekaj uporabnih idej za praznično obdarovanje.

1. Čelna svetilka

 

Naglavne svetilke so med tistimi, ki radi čas preživljajo aktivno, zaradi prostih rok ob uporabi vse bolj priljubljene. Nekdaj domena jamarjev in reševalcev je danes skoraj nujna oprema vsakega rekreativca. Predvsem zato, ker so dnevi precej krajši in je tako hitreje temno, mora vsak pohodnik še na tako kratek izlet vzeti s seboj čelno lučko. Seveda pa pride prav tudi pri večernem teku, med taborjenjem ali pa tudi za opravila po hiši.

PETZL naglavne svetilke > > >

 

2. Športne knjige, priročniki, plezalni in pohodniški vodniki

Na policah vsakega rekreativca se zagotovo najdejo tudi knjige in kaj je lepšega kot dobiti za darilo dobro in uporabno čtivo. Kar nekaj idej za super literaturo najdete tudi v naši spletni knjigarni, prilagamo pa vam še svoj izbor:

 

3. Naročnina na revijo NaProstem, Tekac.si ali Bicikel (Ali kar vse tri skupaj!)

Kdo se pa nebi razveselil naročnine za tri odlične revije! In nakup lahko opravite kar preko spleta! V košarici lahko izberete drug naslov za pošiljanje nato pa obkljukate "Želim poslati kot darilo ". Poleg naročnine lahko seveda podarite tudi katerikoli drug artikel.

Revije in cena naročnine > > >

 

 

4. Revija NaProstem - planinske postojanke

Žepna izdaja revije NaProstem, v kateri imate opise 34 planinskih postojank po Sloveniji, za katere lahko zbirate žige. Čar pohodništva je tudi to, da se z njim lahko ukvarjajo tako mlajši kot starejši, ki trajanje, tehnično zahtevnost in intenzivnost ture prilagodijo svojim sposobnostim. To je aktivnost, s katero se lahko ukvarja celotna družina in jo povezuje v sicer prehitrem tempu življenja.

V naši prvi izdaji NaProstem.si+ predstavljamo kar nekaj možnosti obiska koč za začetek pohodniške sezone, že prvi tak podvig pa je lahko dodatno nagrajen. Več o tem preberite na strani 121. Želimo vam prijetna pohodniška doživetja. Odlična ideja za darilo za vse generacije.

Nakup revije > > >

 

5. Spomin s planin

Za boljši spomin s planin igrajte Spomin s planin (PZS)! Klasična igra z novimi, planinskimi motivi za krepitev in kravžljanje možgančkov. Krepitev priporočamo vsem in vsakomur - tudi tistim, ki so izgubili otroka v sebi. Morda ga ponovno najdejo! Odlična ideja za darilo za vse generacije.

*V času od 14. do 21. decembra 2017 lahko izdelek kupite po akcijski ceni s 25-odstotnim popustom: 7,43 €* (redna cena: 9,90 €). > > >

 

6. Pribor Primus Folding Spork

Zložljiva vilica/žlica/nož je utralahek sistem pribora 3 v 1. Ker je zelo trpežna in predvsem lahka in priročna, je odličen sopotnik pri vsakodnevnih pustolovščinah, tudi pisarniških.

Odlična ideja za vse popotnike, hribolazce in avanturiste.

Cena: 1.99 € > > >

 

7. Fjällr även Kånken nahrbtnik

Nahrbtnik Fjällr även Kånken Classic je najbolje prodajan nahrbtnik na svetu, ikoničen produkt švedskega podjetja Fjällr även. Model Kanken že desetletja osvaja srca ljudi po vsem svetu. Prvotno je bil oblikovan za šolarje, ki so tarnali zaradi bolečin v hrbtu in bil zasnovan kot lahek in udoben nahrbtnik z dovolj prostora v notranjosti.

Več o nahrbtniku > > >

Seveda pa ne pozabite, da je najboljše darilo tisto, ki pride od srca. Še bolj pa boste aktivne posameznike osrečili, če se jim boste pridružili na kakšni dogodivščini in jim podarili svoj čas.

Značke: Pohodništvo
Ključne besede:
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ