Dan žena na slovenskih smučiščih: Smučate lahko tudi povsem brezplačno!

Dan žena na slovenskih smučiščih: Smučate lahko tudi povsem brezplačno!
06.03.2018 AVTOR: Maja Vojska
Tudi na slovenskih smučiščih bodo poskrbeli za predstavnice nežnejšega spola na njihov dan. Tako lahko nekje smučate povsem zastonj.

Na dan žena, 8.marca številna slovenska smučišča za vse ženske, dame, punce, gospe in gospodične pripravljajo številne ugodnosti:

Na Mariborskemu Pohorju smučate brezplačno

Tako bodo omenjenega dne na blagajnah smučarskega centra vse smučarke čakale brezplačne dnevne smučarske vozovnice; te bodo veljale samo 8. marca na smučiščih na Mariborskem Pohorju in Arehu v času dnevne smuke med 9. in 16. uro.

Na Mariborskem Pohorju bo ob letošnjem dnevu žena na razpolago tudi brezplačen skupinski smučarski tečaj za ženske od 18. leta starosti, ki ga pripravljata Enjoyment Pohorje in Smučarska šola Pohorje.

Tudi na Veliki planini smučate brezplačno

Poleg tega pa pripravljajo posebno žrebanje za vse pare, ki se bodo udeležili smuke osmega marca. »Vsi sodelujoči pari pa boste sodelovali tudi v nagradni igri! Izžrebali bomo par, ki bo prejel BREZPLAČNO PRENOČITEV v koči Košutnik na Veliki planini! « Tako, da možje in fantje le peljite svojo drago na sneg. Ona smuča zastonj, možnost pa imata še, da zadeneta odlično nagrado.

 

Na Rogli vas čaka brezplačna 3-urna smuka (dnevna ali nočna)

Drage dame tudi na Rogli bodo lepo poskrbeli za vas, saj prejmete brezplačno 3-urno dnevno ali nočno SKI karto. Izkoristite super ponudbo in snežne razmere ter jih obiščite.

Na Kaninu cena karte samo 10€

Tako so zapisali na spletni strani Kanin: »Dekleta, punce, žene....8. marca, ob dnevu žena, vas vabimo na smučarski dan na Kanin. Priložnost za druženje in za dobro smuko na 2200m. Ali pa za klepet ob kavi in kosilu. Cena smučarske vozovnice samo za Kanin bo na ta dan 10 €. Vabljene! « Če želite torej smučati le na pobočjih Kanina in se družiti s prijateljicami je to super priložnost.

*V kolikor Kanin na ta dan ne bo obratoval, smučanje na Kaninu odpade. 

Terme in smučišče Hotel Cerkno

Naj bo vaš praznik letos resnično poseben. Preživite ga na Naj smučišču ali v Termah Cerkno.
Ob dnevu žena boste lahko cel dan smučale za samo 8€ ali pa se razvajale v termalnem bazenu Term cerkno s kar 50% popustom.
Več informacij vam je na voljo na: url.sio.si/3AR

Brezplačna smuka vas čaka tudi na smučišču Golte

Več na > > >

Značke: Smučanje, Aktivnosti
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ