Iščete ideje za novoletna darila?

Iščete ideje za novoletna darila?
20.12.2021 AVTOR: M.V., FOTO: Pixabay

Še nimate izbranih daril za aktivne prijatelje in družinske člane? Spodaj nekaj idej.

Spodaj najdete kar nekaj idej, kaj lahko podarite pohodniškim navdušencem:

Športne knjige, priročniki, plezalni in pohodniški vodniki

Na policah vsakega rekreativca se zagotovo najdejo tudi knjige in kaj je lepšega kot dobiti za darilo dobro in uporabno čtivo.

Kar nekaj idej za super literaturo najdete tudi v naši spletni knjigarni.

Smučarska vozovnica za najljubše smučišče

Bodimo iskreni, smučarskim vozovnicam so v zadnjih letih cene precej narasle. In vsak zagrizen smučar bo vesel, če bo pod smrečico našel karto za svoje najljubše smučišče. Verjetno pa bo še bolj navdušen, če se mu boste na smuki pridružili.

Naročnina na revijo NaProstem

Naročnina na revijo je vedno super darilo, saj obdarovanca revija razveseli, kar večkrat v letu. Za vse navdušene pohodnike bo zagotovo odlično darilo naročnina na našo revijo NaProstem, ki izide trikrat letno, v njej pa se skriva veliko zanimivih člankov, reportaž, intervjujev in nasvetov.

Bon za najljubšo športno trgovino

Včasih preprosto ne vemo, kaj posameznik potrebuje oziroma si želi in takrat so darilni boni odlična rešitev. Zagotovo bo obdarovanec prej ali slej potreboval košček nove opreme, ki pa si jo bo lahko privoščil s prejetim darilnim bonom.

Čelne svetilke

Eden izmed kosov pohodniške opreme, ki zagotovo pride vsakemu prav predvsem v zimskem času. Če veste, da posameznik nima čelne svetilke oziroma ima obrabljeno je to odlična odločitev. Naglavne svetilke so med tistimi, ki radi čas preživljajo aktivno, zaradi prostih rok ob uporabi vse bolj priljubljene. Nekdaj domena jamarjev in reševalcev je danes skoraj nujna oprema vsakega rekreativca. Predvsem zato, ker so dnevi precej krajši in je tako hitreje temno, mora vsak pohodnik še na tako kratek izlet vzeti s seboj čelno lučko. Seveda pa pride prav tudi pri večernem teku, med taborjenjem ali pa tudi za opravila po hiši.

Značke: Aktivnosti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ