Iščete rokovnik 2024? Nova revija Fejstbranje je prava za vas

Iščete rokovnik 2024? Nova revija Fejstbranje je prava za vas
15.12.2023 AVTOR: Uredništvo

Revijo Fejstbranje, namenjeno spodbujanju branja, sestavlja letni rokovnik, s preglednim dnevnim koledarjem vse do februarja 2025.

Vsak dan v letu ima dva grafična kroga, ki simbolizirata dve uri branja. Z barvanjem četrtinskih delov, označimo čas branja, kar nam na tedenskem pregledu strani ponazarja, čas, ki smo ga namenili branju.

Kot je za koledarje značilno, so ustrezno označeni tedni. Označeni so tudi posebni svetovni dnevni, kot na primer, Dan knjige, Dan zemlje, med njimi so pa tudi bolj domiselni, kot je denimo 21. januar praznik objemov. Koledarski del zaključijo grafično označene lune, ki tako simbolno ponazarjajo, Zadnji krajec, Prazna luna, Prvi krajec in Polna luna.



Bralni izzivi so osrednja vsebina, sledijo odlomki iz izbranih štiriindvajsetih knjig. O posamezni knjigi izvemo več tako, ko na koncu odlomka QR koda, katere povezava nas popelje do predstavljene knjige na spletni knjigarni fejstbranje.si.

Namen izzivov je, knjige preberete v določenem časovnem obdobju. Običajno gre za število prebranih knjig znotraj koledarskega leta. Oblike izzivov so različne, vsi skupaj imajo namen krepiti bralno vzdržljivost. Končni cilji izzivov so lahko povezani s številom prebranih knjig, sklopom tem, žanrov ali vrst knjig, ki jih berete; ter s tem, kako pogosto berete. Mnogi bralci se lotijo izziva, ker je to zabaven način, kako popestriti samo branje ter si zagotoviti branje različnih knjig in avtorjev.

Če ste v letu prebrali več kot dvanajst knjig, vpišite na mesto za posamezen mesec naslov knjige, ki vas je najbolj navdušila. Diagram vas potem vodi, da se boste morali odločati naprej med dvema naslovoma, vse to končnega izbora, ko boste prišli do svoje zmagovalne knjige.

Uporabniki družabnega omrežja Instagrama si lahko z deljenjem bralnega kotička prislužite tudi nagrado.

Fejstbranje revija je natisnjena na brezlesnem papirju, prijazen do različnih pisal in na 132 straneh nudi tako celoletno uporabnost za vrednost bankovca 5 evrov.

Revija je na voljo na vseh časopisnih prodajnih mestih, večjih trgovskih centrih, bencinskih servisih ter na fejstbranje.si. Da vam revijo pošljejo brez poštnine pri nakupu, vpišite kodo kupona: FEJSTBRANJE.

Značke: Literatura
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ