Izšli novi vodniki po Slovenski planinski poti

Izšli novi vodniki po Slovenski planinski poti
06.11.2018 AVTOR: M.V., FOTO: PZS

Planinska zveza Slovenije je izdala tri nove vodnike po Slovenski planinski poti.

Planinski vodniki Slovenska planinska pot (I., II., III. del) so sestavljeni po enodnevnih etapah. Vsaki etapi so pripisane osnovne informacije o njeni dolžini, višinski razliki, izhodišču, cilju ... Časovnice so sestavljene po sklopih glede na vmesne točke posamezne etape. Dopisani so možni vzponi na bližnje vrhove ob poti ter sestopi v dolino, razveseljiv je tudi kratek seznam naravnih in kulturnih znamenitosti ob poti.

Za lažjo pripravo je vsaki etapi dodan profil poti ter jasno označena pot na izseku planinskega zemljevida. Navedeni so še osnovni in kontaktni podatki o planinskih kočah na poti.

Slovensko planinsko pot spoznate ob pomoči treh knjižic:

Cena vsake izmed naštetih knjižic znaša 16,90 €. Če pa bi se radi podali čez celo Slovensko planinsko pot, vam priporočamo nakup kompleta vodnikov, ki je vaš že za 35,90 €.

Posamezni vodnik ali pa kar komplet vseh treh najdete v spletni Planinski trgovini, na njenih knjižnih policah v Ljubljani (prostori PZS, Ob železnici 30a), kmalu pa tudi pri naših partnerjih in v določenih planinskih kočah.
Značke: Pohodništvo
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ