Kam supati v Sloveniji? 40 čudovitih lokacij, ki jih je vredno raziskati to poletje!

Kam supati v Sloveniji? 40 čudovitih lokacij, ki jih je vredno raziskati to poletje!
04.05.2020 AVTOR: M.V., Foto: Bananaway

Ste vedeli, koliko skritih sup biserov skriva Slovenija? Ekipa Bananaway je pripravila odličen zemljevid, kjer najdete vse podatke za svoj naslednji sup izlet.

Slovenija je polna zanimivih lokacij za supanje, ki so jih inštruktorji supanja zbrali na enem zemljevidu. Več kot 40 lokacij (če štejemo še nekaj lokacij na Hrvaškem in v Italiji) je opremljenih z opisi, natančnimi vstopnimi točkami, s potencialnimi nevarnostmi ter različnimi opcijami (dolžinami) "sup tur", ki jih na posamezni lokaciji lahko naredimo.

Zemljevid so naredili z namenom, da bi si skupnost suparjev delila čim več idej in informacij o posameznih lokacijah, in to na enem mestu. Mnogi napredni suparji se spogledujejo s supanjem po rekah, vendar si zaradi nepoznavanja območja, pretokov rek, potencialnih brzic itd., na reke ne upajo. Vsem tem bo zemljevid pomagal in jih opozoril na posebnosti, na katere morajo biti pozorni, da bodo supali varno.

Zavedamo se, da je primernih lokacij še ogromno, zato vabimo vse sup navdušence, da zemljevid soustvarjate ter dodate svoje domače sup lokacije, da jih lahko obiščemo tudi drugi.

Vsaka sup lokacija je opremljena z:
  • natančnimi vstopnimi točkami,
  • opisom posebnosti, plovnih režimov in potencialnih nevarnosti lokacij,
  • različne opcije (dolžine) sup tur,
  • možnostjo ocenjevanja
  • in komentiranja lokacij.

Če še niste nikoli supali, pa bi letos radi poskusili s to zabavno vodno aktivnostjo, kontaktiajte inštruktorje supanja in se pozanimajte kdaj organizirajo začetne tečaje.

Značke: Aktivnosti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ