Mariborsko Pohorje odslej prek Snowpassa povezano z več smučišči

Mariborsko Pohorje odslej prek Snowpassa povezano z več smučišči
24.09.2019 AVTOR: M.V.

Mariborsko Pohorje se je pred začetkom nove zimske sezone priključilo projektu Snowpass, ki predstavlja največjo povezavo evropskih smučišč z enotno smučarsko vozovnico.

Kot so pojasnili v Marpromu, ki upravlja ta smučarski center, lahko z njo kupci na vsakem od povezanih smučišč smučajo do deset dni, na nekaterih večjih pa do pet dni.

V program Snowpass je trenutno vključenih več kot sto smučarskih centrov v Evropi, med slovenskimi pa v njem sodelujejo še Cerkno, Golte, Gače, Šentjošt, Ribnica na Pohorju in Kanin.

V tujini je z enotno vozovnico med drugim možno smučati na avstrijskih smučiščih, kot so Petzen na avstrijski strani Pece, Innerkrems, Goldeck in Arnoldstein (Podklošter), na voljo je več smučišč v italijanski Furlaniji-Julijski krajini, del mreže je francoska Isola 2000, tudi španska Sierra Nevada.

Kot še pojasnjujejo v Marpromu, bo z vozovnicami, ki bodo naprodaj na blagajnah pod Pohorjem, do deset dni smuke v posameznem smučarskem središču mogoče izkoristiti kadarkoli v zimski sezoni – zaporedoma ali v različnih terminih.

V skladu s pravili programa Snowpass bodo tovrstne vozovnice do konca septembra na voljo po akcijskih cenah: cena za odrasle je 395 evrov, za otroke do dvanajstega leta pa 345 evrov. Delni popust bo veljal še pri nakupu do 11. novembra, nato bodo cene občutne višje.

Značke: Smučanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ