Na katerih smučiščih boste lahko vijugali čez velikonočne praznike

Na katerih smučiščih boste lahko vijugali čez velikonočne praznike
29.03.2018 AVTOR: Maja Vojska
Koledarska zima se je že poslovila, a nekatera smučišča bodo obratovala tudi med prazniki. Ponekod boste lahko smučali povsem brezplačno, upajmo le da nam bo vreme naklonjeno.

Preverite, kdaj slovenska smučišča zapirajo svoja vrata:

Sezono so že zaključili na Starem vrhu in na SC Cerkno, kjer bo otvoritev poletne sezone 1. maja z odprtjem bike parka.

 

Kranjska Gora

V Kranjski Gori so zelo zadovoljni z letošnjo smučarsko sezono, saj jih je obiskalo preko 220.000 smučarjev. Zadnjič se boste lahko po strminah spustili na velikonočni ponedeljek 2. aprila, ko za smučarje pripravljajo tudi posebne ugodnosti.

»Na Velikonočni ponedeljek 02.04.2018 bomo vsem smučarjem, ki nas boste obiskali na zadnji dan smuke v letošnji sezoni na blagajni našega podjetja kot zahvalo podarili tudi brezplačni kupon za 1 vožnjo po poletnem sankališču "Besna Pehta ", ki ga boste lahko vnovčili do vključno 31.10.2018, « pravijo.

Cena vozovnic: Na nakup vstopnic ponujajo 10-odstotni popust.

Rogla

V ponedeljek (2.4.) se zaključuje tudi smuka na Rogli.

Obratujejo normalno od 8.30 do 16.00, o popustih na karte še ne razmišljajo, bodo pa to novico sporočili preko FB kanala in na spletni strani.

Mariborsko Pohorje

Z vozovnicami bodo radodarni na Pohorju, kjer bodo v nedeljo, 1. aprila, vsem smučarjem omogočili brezplačno dnevno smuko, že zdaj pa so vozovnice na voljo po akcijskih cenah.

Kot pravijo na Pohorju predvidevajo, da bo letošnja dnevna smuka (nočna smuka ni več mogoča), možna še do 15. aprila, seveda odvisno od vremenskih razmer.

Že ta mesec načrtujejo tudi odprtje Bike parka Pohorje.

Krvavec

Nedelja, 8. april, pa je datum, ki ga imajo na Krvavcu v mislih kot zadnji obratovalni dan te sezone. Še prej bodo na velikonočno nedeljo, 1. aprila, gostili 13. izvedbo Luže.

 

Golte

Tudi smučišče Golte bo smučarjem nudilo snežne užitke do 8.4., do takrat pa imajo posebne ugodnosti za nakup kart.

Velikonočni prazniki (30.3.2018 – 2.4.2018): 20 % popust na vse vrste smučarskih vozovnic

Golte SKI closing (3.4.2018 – 8.4.2018): akcijska cena dnevnih vozovnic – 15 EUR odrasli in 10 EUR otroci.

Vogel

Še ves april, tudi med tednom, pa boste lahko smučali na Voglu, kjer zagotavljajo smuko tudi med prvomajskimi prazniki. Na smučišču je več kot tri metre snega, v pogonu so vse naprave. Po velikonočnih praznikih bodo smučišče odprli uro prej kot običajno, torej ob 8. uri.

Kanin

Najdlje, kar do 6. maja 2018, pa bo smuka mogoča na najvišje ležečem slovenskem smučišču Kanin vse dni v tednu. Po 6. maju bo smučišče obratovalo ob koncu tedna, glede na razmere.

Tudi mi bomo v aprilu obiskali naše najvišje ležeče smučišče in preverili, kakšna je smuka.

 

Značke: Smučanje, Aktivnosti
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ