Popoln zimski užitek na aktivnih počitnicah na Štajerskem!

Popoln zimski užitek na aktivnih počitnicah na Štajerskem!
13.11.2018 AVTOR: M.V., FOTO: austria.info

Regija Murau-Kreischberg je idealna zimska počitniška destinacija za vse generacije. Smučišče Kreischberg nudi zabavo na 42 kilometrih odlično pripravljenih smučarskih prog.

Tukaj bodo svojo najljubšo progo našli tako začetniki kot tudi profesionalci, v redno oskrbovanem snežnem parku pa bodo na svoj račun prišli tudi smučarji prostega sloga. V otroškem svetu s čudežno preprogo, otroško vlečnico in mini progo z valovi, bodo najmlajši smučarji ta zimski šport spoznali na igriv način.

Pozimi pa je obiska vredno tudi slikovito mesto Murau. Po aktivnem dnevu na belih strminah, se lahko podate na zimsko raziskovalno popotovanje po tem srednjeveškem mestu.

Globoko zasnežena zimska pokrajina v regiji Murau-Kreischberg vabi k počitku in oddihu od vsakdana. Regija je s svojo mrežo prog za tek na smučeh tudi raj za ljubitelje tega športa. Vodeni pohodi s krplji, turno smučanje, drsanje in sankanje bodo poskrbeli za nepozabne počitniške trenutke. Ob večerih pa se lahko prepustite kulinaričnemu razvajanju in podoživljanju vtisov celotnega smučarskega dne.

Vrhunci v Murau - Kreischbergu:
  • Smučanje in deskanje:Smučanje in deskanje na aktivnih počitnicah na Štajerskem.
  • Pohod s krplji: Prijetne zimske aktivnosti, neokrnjena narava in svež zrak...
  • Družinski dnevi: Brezplačna smučarska vozovnica za otroke ob spremstvu staršev...
  • Tek na smučeh: Tek na smučeh v najlepšem delu Štajerske...
  • Pivovarna čutov: Tura doživetja, kjer boste spoznavali pivo z vsemi čuti!

Več >>>

Značke: Smučanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ