Prestižen kamp odslej tudi ob Kolpi

Prestižen kamp odslej tudi ob Kolpi
03.07.2016 AVTOR: Matej Luzar
V kampu Primostek ob reki Kolpi so odprli prvi lifestyle kamp Big Berry. Gre za koncept bivanja v samoti neokrnjene narave, a v udobju prestižnih mobilnih hišic ter v tesni povezavi z najboljšimi lokalnimi proizvodi.

Lastniki kampa so ga umestili na eno najbolj priljubljenih lokacij ob Kolpi; k sotočju rek Kolpe in Lahinje v bližini Metlike. Postavili so sedem mobilnih hišic s površino 34 kvadratnih metrov, v katerih lahko hkrati biva do skupno 40 oseb. Vsaka hiška, ki ji pripada sto metrov rečne obale, ima svojo kuhinjo, kopalnico, satelitsko televizijo, klimatsko napravo, brezžično internetno povezavo in veliko zunanjo teraso. Pet hišic s po tremi spalnicami je namenjenih družinam, ena hiška ima dve spalnici, ena z večjim dnevnim prostorom pa je namenjena parom. Ena večjih prednosti kampa Big Berry ob Kolpi bo prav prostornost, saj so na več kot 2,3 hektarja površine kampa postavili le sedem hišic.

Bogata ponudba aktivnosti

Kamp bo odprt od maja do konca septembra. Ponudba poleg bivanja vključuje zajtrk s košarico svežih domačih dobrot, uporabo zunanjega športnega in otroškega igrišča, uporabo fitnesa na prostem in žara, lastno masažno kad ter uporabo kanujev in koles. Za goste organizirajo tudi izlete po Beli krajini in Sloveniji. Lega kampa je namreč odlična za obisk okoliških vinarjev, pohajkovanje ob mejni reki, izlet do izvira Krupe ali na primer pohod na Krašnji vrh, razgledno točko Bele krajine. Po poročanju spletnega portala MMC RTV SLO želijo lastniki kampa velik poudarek nameniti sodelovanju z domačini – ponudniki domače hrane, ponudniki dejavnosti v naravi in lastniki kmečkih turizmov.

Od 200 evrov na noč

Po podatkih z uradnih spletnih strani kampa cena najema hiške s pripadajočo ponudbo znaša od 200 evrov dalje. Za slovenske razmere, kjer si takšna oblika turizma svojo pot še vedno bolj kot ne utira, je cena precej visoka, v primerjavi s tujino pa gre za ugodno ponudbo z visoko dodano vrednostjo. Ciljna skupina so sicer tako gostje iz Slovenije kot iz tujine. Po poročanju portala MMC so odveč tudi skrbi, da zaradi novega kampa dostop do vode ne bi bil več na voljo vsem. Njegovi lastniki ga namreč ne bodo (ga niti ne smejo) omejevali, bo pa omejen čas parkiranja znotraj kampa.

Značke: Turizem
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ