Preverite, kakšne ugodnosti jutri pripravljajo slovenska smučišča za dekleta in žene

Preverite, kakšne ugodnosti jutri pripravljajo slovenska smučišča za dekleta in žene
07.03.2019 AVTOR: M.V., FOTO: Maja Vojska

Rogla: Na dan žena vse ženske nad 18 let smučajo za polovico cene (50 % popusta na dnevno smučarsko vozovnico ali nočno smuko)

Mariborsko Pohorje: za 8. marec brezplačna smuka za ženske

Terme in smučišče Hotel Cerkno: Ob dnevu žena za vse ženske dnevna smučarska karta za samo 8 € in 50% popust za vstop v termalni bazen

Krvavec: Za 8. marec vsa dekleta, dame in gospe prejmete 8% popust na nakup vozovnice, med tem ko 10.3. na Dan mučenikov brezplačna mal'ca ter cenejše krvavško pivo za vse mučenike ter zabava z Nušo Derenda.

Golte hotel & mountain resort: Za vse dame 8. marca polovična cena smučarskih kart ter bon za Caffe Latte s kavnim likerjem in pralino.

Kanin-Sella Nevea Ski Resort: Popust za nakup dnevne in večdnevne smučarske karte (za obdobje med 8. - 10. 3.) na Dan žena (8.3.) za vse ženske .

Smučarke bodo v petek, 8. marca, na dan žena, lahko zastonj smučale na Mariborskem Pohorju in Arehu, podjetje Marprom pa skupaj s Smučarsko šolo Visit Pohorje organizira tudi brezplačen skupinski smučarski tečaj za ženske nad 18 let. Tečaj bo med 9. in 12. uro, prijave pa so mogoče do četrtka, 7. marca, do 12. ure na e-naslov info@enjoyment.si ali na telefonski številki 041 707 731.
Značke: Smučanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ