Preživite podaljšan vikend na smučišču

Preživite podaljšan vikend na smučišču
07.02.2019 AVTOR: M.V., FOTO: Maja Vojska

Lepo sončno vreme vabi tudi na slovenska smučišča, kjer bo med podaljšanim vikendom pestro dogajanje.

Golte

V soboto vas čaka Dan snežnih vragolij in Winter Dance Party z DJ Marnix-om , v nedeljo pa Test smuči Elan in Völkl. Tudi za gurmane bodo poskrbeli! V soboto in nedeljo bomo skupaj z mlečno kraljico Slovenije za vas pripravili odlično sirovo solato za piko na i pa vas bodo razvajali z degustacijo najboljših vin.

Več na Facebooku.

Cerkno

V petek, 8. 2. 2019 bodo praznovali kulturni dan tudi na smučišču Cerkno. Vabijo vas, da izkoristite zimsko "poezijo" na Naj smučišču ter se zavrtite ob zvokih ansambla Mladi Cerkljani. Dogodek bo potekal pred restavracijo Alpska perla. Poskrbljeno bo za hrano in pijačo. V restavraciji so na voljo tako jedi za vegetarijance, kakor jedi brez glutena in laktoze.


Kanin

Na Prešernov praznik bomo združili kvalitetno glasbo z neverjetnimi razgledi od Juliskih Alp čez dolino Soče vse tja do Jadranskega morja na top lokaciji z nadmorsko višino 2200m, kjer že rahlo primanjkuje kisika. A vendar smo hkrati tako visoko, da lahko pustimo vse tegobe v dolini in se prepustimo glasbi, razgledu in smučanju hkrati.

Več o dogodku >>>

Značke: Smučanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ