Ta vikend vas čaka Dan slovenskih planincev

Ta vikend vas čaka Dan slovenskih planincev
09.06.2022 AVTOR: M.V., F: arhiv PD Kamnik

Planinska zveza Slovenije že skoraj 40 let praznuje dan slovenskih planincev. Po dveh okrnjenih izvedbah bo letos znova v polnem zamahu, 11. junija Dan slovenskih planincev in dan kamniških planin.

V Kamniški Bistrici se obeta celodnevno planinsko dogajanje, doživetja za mlade planince, družine in odrasle, vodeni planinski in turnokolesarski izleti, plezanje na plezalnem stolpu, predstavitev gorskega reševanja, osrednja prireditev s sprevodom praporščakov planinskih društev, za vsakogar kaj zanimivega.

Celodnevno planinsko dogajanje v Kamniški Bistrici, doživetja za mlade planince, družine in odrasle, vodeni planinski in turnokolesarski izleti, plezanje na plezalnem stolpu, predstavitev gorskega reševanja, osrednja prireditev s sprevodom praporščakov planinskih društev in še več je dobrih razlogov, da se nam v soboto, 11. junija 2022, pridružite v Kamniški Bistrici.

Dostop do Kamniške Bistrice bo mogoč z osebnimi avtomobili in avtobusi planinskih društev, na izhodiščih izletov in v bližini prizorišča bodo urejena parkirišča. Prireditveni prostor bo na piknik prostoru Pri Jurju, kjer bo na voljo hrana in pijača. Cena planinske malice je 6 evrov.

Več o dogajanju pa si preberite v zgibanki programa >>>

Značke: Pohodništvo
Ključne besede:
dan slovensh planincev
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ