To soboto lavinska delavnica na Kaninu

To soboto lavinska delavnica na Kaninu
05.02.2019 AVTOR: M.V.

V soboto, 9. februarja 2019, Društvo Zakonctedna organizira lavinsko delavnico na Kaninu (Sella Nevea), ki ponuja najboljše pogoje za alpsko in freeride smučanje v naši bližini.

Vabljeni tako začetniki kot izkušeni smučarji, ki bi želeli obnoviti svoje znanje o varnem smučanju izven urejenih smučišč in gibanju v gorah pozimi. Tečaj se bo izvajal pod vodstvom smučarskega vodnika Dejana Sedeja.

  • Cena: 10 eur/osebo (Vključuje kotizacijo, ki bo namenjena zgolj pokrivanju tekočih stroškov izvedbe delavnice. Vozovnico se plača posebej).
  • Prevoz:v lastni režiji. Dobite se ob 7:30 v Bovcu pri spodnji postaji smučišča.
  • Prijave: Na e-mail zakonctednovci@gmail.com do vključno četrtka, 7. februarja 2019 (do polnoči), oziroma do zapolnitve prostih mest. Udeležencev delavnice je lahko največ dvanajst, prednost pa bodo imeli prijavljeni člani društva in v primeru nezapolnjenih mest tudi ostali prijavljeni po principu "kdor prvi piše, prvi fura." O izboru bodo obveščali v petek, 8. februarja. Prijavite se z naslednjimi podatki: ime, priimek, telefonski kontakt, izkušnje (začetnik/izkušen smučar). Zaželeno je, da imate svoj lavinski trojček. Če ga nimate, nam to sporočite ob prijavi.
  • Več informacij: zakonctednovci@gmail.com ali 031 545 931 (Dejan).

Udeležba na delavnici je na lastno odgovornost. Društvo Zakonctedna si pridružuje pravico do spremembe cen, glede na število udeležencev na delavnici. Udeleženci bodo ob morebitni spremembi cen predhodno obveščeni.

Več o društvu

Društvo Zakonctedna skozi organizirane športne aktivnosti na prostem, športne in družabne dogodke ter izobraževanja in tečaje združuje aktivne posameznike iz Idrije in okolice, ki svoj prosti čas radi preživljajo v naravi.
Aktivnosti na prostem pogosto zahtevajo ustrezno opremo, znanje, poznavanje terena in izkušenost, zato dajejo velik poudarek varnosti in kakovostni izvedbi programa, ki vselej poteka pod vodstvom strokovno usposobljenega kadra za izvedbo posameznih športov v naravi, predvsem gorskega kolesarstva.
Namen društva je ustvariti skupnost, navduševati, motivirati in odpreti nove poti za gorsko kolesarstvo in druge športne aktivnosti na prostem v Idriji.


Aktivnosti društva

V društvu organizirajo enodnevne in večdnevne športne aktivnosti na prostem, ki so prilagojene za bodisi mlajše ali starejše obiskovalce.
V toplejših mesecih se običajno podajo na kolesarske ture, trekinge in pohode po slovenskih in hrvaških poteh. S člani, ki jim po žilah teče adrenalin, se preizkušajo v prostem plezanju, kanjoningu, kajakaštvu, alpinističnih vzponih, pozimi pa v smučanju izven urejenih smučišč.
Navdušenci nad zimskimi športi se jim lahko pridružijo tudi pri teku na smučeh, smučanju na domačem in tujem terenu, pohodih s krpljami in smučmi po zasneženi Vojskarski planoti in Trnovskem gozdu ali na zimovanjih.


Spremljajte jih na Facebooku.

Značke: Smučanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ