Tudi novoletni pohodi bodo letos malo drugačni

Tudi novoletni pohodi bodo letos malo drugačni
21.12.2020 AVTOR: M.V.,

Prvi vikend novega leta je po navadi rezerviran za tradicionalne novoletne pohode. Letošnji bodo nekoliko drugačni.

Priljubljen novoletni pohod na Kum letos od 2. januarja do konca aprila

Planinsko društvo Kum Trbovlje letos tradicionalni novoletni pohod na Kum, nadomešča z individualnim vzponom. Letos boste lahko novoletno hodili na Kum od 2. januarja pa vse do 30. aprila 2021.
Zaradi omejitvenih ukrepov pri obvladovanju epidemije Planinsko društvo Kum Trbovlje odpoveduje 39. tradicionalni novoletni pohod na Kum, ki naj bi v klasični izvedbi potekal 2. januarja 2021.

Klasično izvedbo bo društvo nadomestilo s prilagojeno obliko. Vsem obikovalcem Kuma, ki se bodo po kateri koli poti povzpeli na ta zasavski očak med 2. januarjem in 30. aprilom 2021, bo priznana udeležba na 39. novoletnem pohodu. Pogoj bo le potrditev z žigosanjem kontrolnega kartončka v Planinskem domu na Kumu.
Za jubilejno 10., 20. in 30. udeležbo bo vsem jubilantom poslano priznanje po pošti. A le v primeru, če boste ob žigosanju kontrolnega kartončka zaupali svoje podatke oskrbniku koče.

S tem želi organizato pohoda, PD Kum Trbovlje, številnim pohodnikom, ki jim novoletni pohod predstavlja začetek planinskega leta in ki zvesto zbirajo žige, omogočiti individualno in varno udeležbo ob hkratni neprekinjeni izvedbi te tradicionalne prireditve.

Ker 2. januarja 2021 ne bo klasičnega novoletnega pohoda na Kum, se namesto tega lahko 2. januarja od 0.01. do 24.00 ure na spletnih straneh www.pd-kum.si in https://www.pzs.si/ udeležite virtualnega pohoda. Izmed vseh virtualnih pohodnikov bomo izžrebali tri in jih nagradili s planinsko malico na Kumu.

Značke: Pohodništvo
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ