V Srbiji bodo lahko smučali tudi poleti

V Srbiji bodo lahko smučali tudi poleti
24.08.2018 AVTOR: M.V., FOTO: Skijališta Srbije

V največjem srbskem smučarskem centru Kopaonik bodo konec avgusta odprli umetno progo, po kateri bo možno smučati v toplejših mesecih, ko ne bo snega.

Večina slovenskih smučišč je v zadnjih letih ugotovila, da dobra zimska sezona še zdaleč ni dovolj. Zato se vsako leto trudijo, da bi svojo ponudbo razširili tudi v poletnih mesecih. Različna ponudba za pohodnike, kolesarski parki in adrenalinski parki, na nekaterih slovenskih smučiščih prinesejo še več dobička kot zimska sezona.

Na najbolj znanem srbskem smučišču Kopaonik so šli še korak dlje

Postavili so posebno smučarsko progo, kjer boste lahko ljubitelji smučanja vijugali tudi poleti. Gre za prvo in edino umetno podlago za poletno smučanje na območju.

Plastična podlaga je dolga približno 900 metrov, smučarjem in deskarjem pa omogoča možnost pravega in varnega smučanja vse leto, so sporočili iz turističnega središča Kopaonik (Info KOP).

Podlaga je preprosta za montažo in vzdrževanje, nameščena pa je na lokaciji Krst, kjer že stojijo sankaška proga, adrenalinski park, telovadnica na prostem ter kolesarske steze in steze za karting.

Na dan jutri 25.8. bo uporaba proge brezplačna.

Završni radovi na veštačkoj stazi na #Kopaonik-u

A post shared by InfoKOP (@infokop) on

Značke: Smučanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ