Veste, do kdaj še lahko pošljete odrezek z žigi iz revije NaProstem+?

Veste, do kdaj še lahko pošljete odrezek z žigi iz revije NaProstem+?
20.10.2020 AVTOR: M.V., FOTO: Arhiv Kosijevega doma na Vogarju

S posebno izdajo revije NaProstem plus smo vas že četrto leto vabili, da obiščete slovenske planinske koče in se z nabiranjem žigov potegujete za nagrade.

Nabiranje žigov se letos zaključuje in še do konec meseca imate čas, da nam pošljete odrezek strani iz revije.

Letošnja planinska sezona se je začela nekoliko drugače ter veliko kasneje kot smo vajeni, a vseeno je poleti v hribih vse oživelo. Že četrto leto smo vas s posebno izdajo revije NaProstem plus v planine vabili tudi mi.

Predstavili smo vam nekaj koč, do katerih lahko pridete z avtomobilom, tistih, do katerih vodi lažja pot, dužinam in okolju prijazne koče in tiste do katerih pridete malo težje.

Na zadnjih straneh revije se je tudi letos skrivala posebna stran, kjer ste nabirali žige, ko ste obiskali prestavljene koče.

Že v primeru, da ste obiskali samo eno predstavljeno kočo in nam odrezek strani posredovali, smo vam poslali lepo nagrado. Z vsakim žigom več se vam je povečala možnost za osvojitev privlačnih nagrad.

A ne pozabite, žige predstavljenih koč lahko nabirate in nam posredujete samo še do 30. 10. 2020.

Kaj storiti, če so vam novi ukrepi prekrižali načrte in niste obiskali vseh koč, ki ste jih nameravali?

Na žalost se je letošnja planinska sezona v večini koč tudi zaključila precej bolj zgodaj. Nekatere višje ležeče koče je k hitrejšemu zaprtju vrat spodbudil zgodnji sneg, spet druge koče so se odločile, da svoja vrata vsaj za nekaj časa zaprejo, zaradi novih ukrepov.

Nekatere, koče so še vedno odprte in pri njih lahko dnevni obiskovalci prevzamejo hrano. Če se odpravljate v hribe, je najbolje, da se pri posameznih kočah pozanimate o njihovem delovanju in možnostih obedovanja.

Kaj prerano zaprtje koč pomeni za zbiranje žigov revije NaProstem plus?

Možnost sodelovanja v nagradni igri je le še do konca meseca, kar pomeni, da le še dober teden (do 30.10.2020) lahko pošljete odrezano stran, kjer ste nabirali žige.

Če ste imeli pred pošiljanjem v načrtu obiskati še eno kočo, a so vam nove omejitve prekrižale načrte ne skrbite. Na odrezano stran zapišite, katere koče in vrhove najpogosteje obiščete preko lete in to bomo šteli kot dodatni žig.

Torej:

  • V roko vzemite revijo in odrezite stran, kjer ste nabirali žige
  • Zapišite svoj najljubši vrh ali kočo, ki jo med letom večkrat obiščete
  • In odrezek pošljite na naše uredništvo
  • Držite pesti, da ravno vi osvojite lepe nagrade

Lep pohodniški pozdrav vam želi,

Uredništvo revije NaProstem

Značke: Postojanke
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ