Zimski dopust kot iz slikanice

Zimski dopust kot iz slikanice
20.11.2018 AVTOR: M.V., FOTO: austria.info

Katschberg, zimske počitnice med 1066 in 2220 metri. Zaradi svoje bližine in odličnega smučišča pribljubljen med Slovenci, predvsem tu najdejo mesto družine

Nadmorska višina počitniške regije Katschberg na jugu Avstrije ni obdarjena zgolj s svežim gorskim zrakom, v katerem bodo globoko zadihali prav vsi, ampak tudi z zagotovljenostjo snega. Nenazadnje spada Katschberg na Koroškem med najboljše avstrijske destinacije za družinski dopust na sončni strani Alp. Smučarsko območje Katschberg-Aineck nudi 70 kilometrov smučarskih stez, ki so vedno odlično pripravljene. Smučišča so široka, pregledna in 100 % zasnežena tudi v primeru, če se gospa Zima odpravi na dopust. Večina hotelov na katschbergski višini je neposredno ob smučiščih. Dopustnikom, ki prenočujejo v 6 kilometrov oddaljenem kraju Katschberg, je na voljo brezplačni smučarski avtobus, ki jih v samo 10 minutah pripelje neposredno na smučišče.

Kdor želi zimo v Avstriji spoznati tudi izven smučišč, pa ga v koroškem Katschbergu čaka pester zimski program doživetij!

Vrhunci na Katschbergu:

  • Adventna pot Katschberg na avstrijskem Koroškem
  • Vožnja s sanmi s konjsko vprego na Koroškem: Oviti v toplo odejo boste poslušali plemenite žrebce...
  • Pustolovščina na saneh: Pustolovščina za vse generacije: sankanje na Katschbergu v Južni Avstriji ...
  • Pivovarna KATSCHBEER: Ali ste že pokusili najvišje proizvedeno avstrijsko pivo?
  • Katschi’s otroški svet: Velike zimske radosti za najmlajše...

Družinske počitnice na Katschbergu

Preživite zimske počitnice na Katschbergu!
Hoteli, restavracije in smučišča na Katschbergu so odlična izbira za družinske počitnice. Tako otrokom kot staršem nudijo največje udobje na dopustu: vse od otroškega hotela do smučarskih šol za najmlajše ter različne atrakcije za celotno družino. Zabavna povorka maskot se odvija zgolj pozimi in je pri najmlajših gostih še posebej priljubljena. Tako boste lahko svoje družinske počitnice na Katschbergu uživali v vsej polnosti.

Adventna pot Katschberg na avstrijskem Koroškem

Visoko v gorah, v objemu neokrnjene narave ter daleč od kiča in vsakdana, vas pričakuje posebni adventni čar − 6,8 kilometrov dolga krožna adventna pot na višini 1750 metrov v zasneženem Gontalu.

Ljubeče restavrirani kozolci vas bodo popeljali v čarobni adventni svet. Vzdolž adventne poti v Južni Avstriji vas bo v božično vzdušje popeljala glasba alpskega roga in trobil. Neštete laterne, ki jih boste videli ob poti, bodo z nežno svetlobo v snegu le še okrepile občutek prijetne topline.

Visoko v gorah, v objemu neokrnjene narave ter daleč od kiča in vsakdana, vas pričakuje posebni adventni čar − 6,8 kilometrov dolga krožna adventna pot na višini 1750 metrov v zasneženem Gontalu.


Ljubeče restavrirani kozolci vas bodo popeljali v čarobni adventni svet. Vzdolž adventne poti vas bo v božično vzdušje popeljala glasba alskega roga in trobil. Neštete laterne, ki jih boste videli ob poti, bodo z nežno svetlobo v snegu le še okrepile občutek prijetne topline.

Značke: Smučanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ