Zimsko branje: Ponatis Velikega turnosmučarskega vodnika

Zimsko branje: Ponatis Velikega turnosmučarskega vodnika
05.11.2018 AVTOR: M.V.

Prihaja ponatis najbolj priljubljenega turnosmučarskega vodnika pri nas. 

Tik pred izidom je druga, posodobljena in razširjena izdaja Velikega turnosmučarskega vodnika iz leta 2013, naslednika Sidartinega turnosmučarskega vodnika po Sloveniji, ki je izšel pred točno dvajsetimi leti. Pomembna novost prve izdaje je bila razširitev na cilje onkraj meje, najnovejša izdaja pa ponuja bogat, a prečiščen izbor večine omembe vrednih turnih smukov v domačih gorah. Dodanih je 14 novih ciljev s preko 80 variantami vzponov in spustov ter dodatnimi možnostmi v neposredni bližini glavnega cilja.

Avtorjevo vodilo je bilo predstaviti najzanimivejše turne smuke v krogu 250 km oziroma 3 ure vožnje iz osrednje Slovenije. Poleg vseh pomembnih turnosmučarskih področij v Sloveniji so predstavljeni tudi najlepši turni smuki v italijanskih Zahodnih Julijcih ter avstrijskih deželah Koroški, Štajerski, Salzburški in Vzhodni Tirolski. Ture so praviloma izvedljive v enem dnevu, razen turnih smukov z veliko višinsko razliko.

Večina od 133 opisanih smukov je srednje zahtevnih, nekaj je lahkih in primernih tudi za začetnike, najtežje ture in variante pa so že resni alpinistični spusti, primerni le za najbolj izurjene smučarje.

Vodnik izide 26.11.2018, poštnino za prednaročnike krije založba.
Prednaročniška cena: 29,00 € 
Redna cena: 34,90 €
Nakup >>>
Značke: Smučanje
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ