Hodili smo - Pestro poletno dogajanje v Slovenskem planinskem muzeju!

Pestro poletno dogajanje v Slovenskem planinskem muzeju!
27.07.2018 AVTOR: Maja Vojska
Preverite, kaj se poleti dogaja v Planinskem muzeju v Mojstrani.

Poletne planinske ustvarjalnice

Počitnice že trkajo na vrata in tudi mi jih nismo pričakali križem rok. Tudi to poletje vabljeni, da sobotne dopoldneve, od 7. julija do 25. avgusta ob 9. uri, veliki in mali otroci, družine, babice in dedki, tete in strici, skratka vsi, ki radi ustvarjate z nami.

Delavnice so primerne za odrasle, otroke (od 7. leta, mlajši v spremstvu staršev) in družine. Za pohod je zaželena primerna planinska ali pohodniška oprema in nekaj malice. V ceno delavnice je vključen material in skromna malica. Zbirno mesto bo vedno pred Slovenskim planinskim muzejem. Podrobnejše informacije o programu lahko dobite na neli.stular@planinskimuzej.si ali na 08 380 67 32. Organizatorji si pridružujemo pravico spremembe programa.

 

Vsak petek vodeni ogledi Slovenskega planinskega muzeja

Stalna razstava Vzpon na goro obiskovalca po vzoru prave ture popelje skozi zgodovino planinstva in alpinizma na Slovenskem. Med potjo pa s pomočjo računalniških in spretnostnih animacij vabi k aktivnemu doživljanju te poti.

V skrite kotičke slovenske planinske zgodovine pod vodstvom muzejskih vodnikov lahko pokukate vsak petek v juliju in avgustu ob 11. uri.

Vodenja bodo v slovenskem in angleškem jeziku.

Vodenje poleg vstopnine plačate le 1 €.

 

Značke:
Ključne besede:
Specifikacije
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ