Alpina - Podari svoj par: S čevlji, ki jih ne potrebujem, tebe obujem

Alpina - Podari svoj par: S čevlji, ki jih ne potrebujem, tebe obujem
12.10.2018 AVTOR: Alpina

V Alpini v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že tretjo sezono zapored organiziramo dobrodelno akcijo zbiranja tople jesenske in zimske obutve za

Akcija bo v podpori Tomaža Klepača in Iztoka Gustinčiča potekala v mesecu oktobru, v vseh prodajalnah Alpina po Sloveniji.

Družine in posamezniki potrebujejo pomoč

Bližajo se hladnejši dnevi, ko bomo kupovali nova, topla oblačila in izbirali med čevlji iz nove kolekcije. Bolnim, brezposelnim, družinam z nizkimi dohodki pa bo priprava na zimo velik zalogaj. V Alpini tudi v letošnjem letu opažamo veliko povpraševanje posameznikov, družin in slovenskih dobrodelnih organizacij po brezplačni obutvi.

Odločili smo se, da družinam pomagamo zagotoviti toplo obutev za vse družinske člane, zato bomo v ta namen prispevali tristo parov tople obutve iz prodajnega programa Alpine. Hkrati pa k sodelovanju vabimo tudi vse, ki so pripravljeni pomagati. Skoraj vsak izmed nas ima doma kakšen par čevljev, ki mu je premajhen, prevelik, ali mu enostavno ni všeč. In zakaj bi čevlji romali v smeti, če jih nekdo zelo potrebuje?

Zbiramo rabljeno, a še uporabno toplo obutev

Pridružite se dobrodelni akciji zbiranja obutve. Zbiramo rabljeno, a še uporabno otroško, moško in žensko obutev, primerno za jesen in zimo. Obutev lahko prinesete v katerokoli prodajalno Alpina, najkasneje do 31. 10. 2018.

Vso zbrano obutev bomo v tovarni Alpina očistili in jo predali Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Posamezniki in družine, ki potrebujete obutev, se lahko za pomoč vpišete v spletni obrazec spletni strani ZPMS >>>


Alpina podarja 300 parov obutve

Družinam v stiski podarjamo 300 parov novih toplih čevljev iz prodajnega programa.

Vso zbrano obutev bomo ob pomoči Zveze prijateljev mladine Slovenije predali članicam ZPMS – društvom in zvezam iz celotne Slovenije na zaključnem dogodku. Zveza prijateljev mladine Slovenije bo s svojimi članicami poskrbela, da bo obutev prišla v prave družine in k posameznikom, ki potrebujejo našo pomoč.

Lepo vabljeni, da se pridružite dobrodelni akciji zbiranja obutve "PODARI SVOJ PAR".

Značke: Aktivnosti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ