Alpina predstavlja novo generacijo lahkih pohodniških čevljev

Alpina predstavlja novo generacijo lahkih pohodniških čevljev
05.04.2019 AVTOR: M.V.

Alpina Breeze ti omogočajo zanesljiv korak in so nepogrešljiv sopotnik pri raziskovanju neodkritih poti. 

Alpina Breeze ti omogočajo zanesljiv korak in so nepogrešljiv sopotnik pri raziskovanju neodkritih poti. Nova generacija lahkih pohodnih čevljev poleg brezskrbnega koraka zagotavlja tudi optimalen oprijem na najzahtevnejših terenih.

Izjemne tehnične lastnosti spremljajo moderen, urban dizajn in atraktivne barve, kar poskrbi, da je Breeze najboljša izbira za vse raziskovalce.
Zgrabi priložnost in skreni s poti.


Inspiracija za izdelek: Njihov cilj je unikaten izdelek, ki se v perfekciji združuje s pomembnimi lastnostmi kot so: hitrost, lahkost in zanesljivost. Kombinacija teh prednosti daje izdelku močno osebnost. Vsak posamezen del daje moč celoti, ki ustvarja samosvoj in unikaten ID.

Tehnične prednosti:
  • Event: Vodoodporna tehnologija zagotavlja maksimalno udobje za aktivnosti v zahtevnih razmerah in ohranja obutev suho z odzračevanjem vlage skozi milijone mikroskopskih por, ki so vgrajene v obstojno vodoodporno membrano.
  • Vibram: Na vseh terenih. V vseh pogojih. Megagrip: Izjemen oprijem na suhih in mokrih površinah. Vzdržljivost in robustnost. Optimalna prilagodljivost terenu.
  • OrthoLite®: Vodilna blagovna znamka na področju tehnologij steljk obutve. Zagotavlja jih za vse vodilne blagovne znamke na trgu športne obutve. Ortholite steljka se v svoji življenjski dobi skrči za manj kot 5% - tako se oblazinjenje, udobje in fit ne spremenijo.

Več na spletni strani Alpine >>>

Značke: Pohodništvo
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ