Bi radi raziskali Madžarsko?

Bi radi raziskali Madžarsko?
24.01.2020 AVTOR: M.V., FOTO: Fjällräven

V ponedeljek se odprejo prijave za Fjällräven Vándortúra 2020.

Ekipa Fjällräven ponovno vabi na vandranje po Madžarskem, Fjällräven Vándortúro, petdnevni treking v zaledju Blatnega jezera. Vándortúra je le eden izmed številnih dogodkov oz. trekingov, ki jih sicer organizira Fjällräven. Med najbolj znane zagotovo sodijo Fjällräven Classic trekkingi, ki jih organizirajo širom sveta: na Švedskem, Danskem, v Koreji, Hong Kongu, v Ameriki, po novem pa tudi v Nemčiji, na Kitajskem in v Veliki Britaniji.

Fjällräven Vándortúra treking bo letos potekal med 27. in 31. julijem, prijave na dogodek pa se odprejo v ponedeljek 27.1. ob 9 uri. Število pohodnikov je omejeno, saj organiyatorji sprejmejo le 300 udeležencev. Prvih 100 prijavljenih prejme posebno nagrado. Več o dogodku >>>

Kaj sploh je Fjällräven Vándortúra?

Fjällräven Vándortúra je petdnevni treking po čudoviti madžarski, na katerega se lahko podaš po krajši (76,5 km) ali daljši poti (110,5 km).

Po vzoru Švedskega dogodka so na Madžarskem začeli organizirati pohodniški festival leta 2014. Združuje ljubitelje narave in hoje, ki za 5 dni postanejo pohodniška družina, ki uživa v prostranih razgledih, ki jih ponuja okolica.

Pot ni vedno lahka, udeleženci imajo za vsak dan začrtano razdaljo, a ni časovne omejitve, saj ne gre za tekmovanje. Cilj celotnega dogodka je, da se imajo dobro ter se povežejo z naravo in istomislečimi ljudmi iz različnih koncev Evrope. Na poti udeleženci obiščejo 10 markiranih točk, kjer dobijo žig.

Značke:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ