Bo slovenskemu paru uspelo v rekordnemu času obiskati vse države sveta?

Bo slovenskemu paru uspelo v rekordnemu času obiskati vse države sveta?
31.08.2018 AVTOR: M.V., FOTO: Honeymoon adventurers

Slovenca lovita poseben rekord, zraven pa želita promovirati trajnostni turizem, mir in ljubezen.

Slovenska popotnika Carmen in Matic Pirc se septembra podajata na potovanje, v okviru katerega bosta v rekordnem času skušala obiskati vse države sveta.

"Septembra 2018 se bova odpravila na pot okoli sveta, z namenom postati prvi par, ki bo obiskal vseh 196 suverenih držav v rekordnem času!," pojasnjujeta svoj načrt na blogu Honeymoon adventurers.

"Na poti nameravava obiskati najbolj romantične ali najznamenitejše destinacije posameznih držav. V vsaki državi bova skušala izvesti nekaj romantičnega, tradicionalnega ali avanturističnega. Najina misija bo tudi postati prvi par, ki se bo poljubil v vseh suverenih državah sveta in s pomočjo vizualne vsebine dokazati, da je ljubezen prisotna širom celega sveta.

Na najini poti bova promovirala LJUBEZEN, MIR in TRAJNOSTNI TURIZEM."

Svetovni rekord si trenutno lasti Američanka, ki je 196 držav obiskala v 18 mesecih. Slovenski par računa, da mu bo podvig uspelo izpeljati v 14 mesecih. "Bolj kot doseg rekorda se nama sicer zdi pomembno širjenje ideje o ljubezni, miru in trajnostnem turizmu," pred odhodom pojasnjujeta Carmen in Matic, ki sta prepričana, da lahko s skupnimi močmi zgradimo boljšo prihodnost.
Značke: Aktivnosti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ