Deska, najboljša vaja na svetu!

Deska, najboljša vaja na svetu!
10.09.2022 AVTOR: Maja Vojska
Plank je lahko odlična popestritev vašega pohoda ali teka, saj lahko to vajo izvajate kar na prostem.

Za preoblikovanje telesa vam ni potrebno več od doma, ampak lahko izvajate le preproste fitnes vaje doma. Verjetno ste že slišali za to vsem poznano vajo DESKA ali PLANK? Ta preprosta vaja vam lahko spremeni življenje: Preizkusite ta 30-dnevni izziv in se prepričajte sami.

Izziv traja 30 dni in velja za popolne začetnike, ki želijo preoblikovati svoje telo in se vpeljati v svet vadbe. Zelo primeren je za vse tiste, ki nimate motivacije, časa in prave volje, da začnete z vadbo. Pa tudi za tiste, ki ste že športno aktivni in bi radi izpopolnili svojo desko.

Če nimate časa obiskati vodenih vadb oziroma fitnesa ter bi radi izvedli vajo, ki bo učinkovita in vam ne bo vzela veliko prostora je deska odlična izbira!

Seveda, če imate čas je bolje, da se prijavite na vodene vadbe ali fitnes preko Študentske vadbe.


Mi smo pripravljeni na izziv! Ste tudi vi?

30-dnevni plank izziv je povsem preprost! Preverite na sliki spodaj in načrtuje svojo vadbo!

30 dnevni izziv



Zakaj “deskanje”?

‘Deska’ je ena najučinkovitejših in tudi najtežjih oblik vadbe za okrepitev jedra telesa. Tistim, ki je še nikoli niso preizkusili, se na prvi pogled morda zdi enostavna in jo zaradi tega kar preskočijo, a dejstvo je, da gre za vadbo, s pomočjo katere se boste ob pravilnem izvajanju znebile maščobnih obročkov okoli pasu in tako imenovanih ljubezenskih ročajev ter izklesale mišice na ramenih, rokah, zadnjici in nogah.

Značke: Aktivnosti
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ