Imamo prvi snežni wake park na snegu v Sloveniji

Imamo prvi snežni wake park na snegu v Sloveniji
07.01.2019 AVTOR: M.V., FOTO: Snežni WAKE PARK Rogla

Prvi snežni Wake park so decembra uredili na Rogli.

Vejkanje, wakeboarding je šport, pri katerem se posameznik drži vlečne vrvi, ki je pritrjena na vlečnico oziroma »lift«. Šport je zelo popularen posebej med mladimi, vendar se z njim vedno pogosteje ukvarjajo tudi starejši. Razvil se je iz kombinacije tehnik snowboarda in smučanja na snegu ter vodnega smučanja, surfanja, skejtanja, deskanja.

Na Rogli se prvi snežni Wake park nahaja v bližini Uniorčka. Pri tej adrenalinski aktivnosti uporabljate svoje smuči ali svoj snowboard. Možna je izposoja tube, kar je že vključeno v ceno karte za park, tako da se dodatno ne obračuna, enako pa velja tudi za čelado – brezplačno je na voljo vsem, ki pridejo koristit storitve parka. Čelada je namreč pri snežnem wejkanju obvezna oprema.

Wejkanje je možno od torka do nedelje, med 10. in 16. uro. Rezervacija ni potrebna je pa priporočljiva. Po predhodnem dogovoru so možni tudi drugi termini uporabe.Info + rezervacije: info@wakerogla.si, telefon: 031346448 (+38631346448)

Značke: Aktivnosti
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Ljudje berejo:
Morda vas zanima tudi:
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ
Najbolj brano