Izšla je nova publikacija Kampi, glampingi in postajališča za avtodome v Sloveniji

Izšla je nova publikacija Kampi, glampingi in postajališča za avtodome v Sloveniji
24.01.2019 AVTOR: M.V.

O kampih, glampingih in postajališčih za avtodome v Sloveniji si preberite v novi publikaciji, ki jo je Slovenska turistična organizacija izdala v sodelovanju s Turistično gostinsko zbornico.

S šotorom, počitniško prikolico, avtodomom ali samo z osebno prtljago lahko na vseh koncih Slovenije odkrijete pravo nastanitev zase v urejenem, a povsem naravnem okolju! Poiščite svoj navdih med ponudbo 48 kampov, glampingov in postajališč za avtodome, ter raziščite ideje za doživetja od Alp do Sredozemlja in od Krasa do Panonske nižine.

Zaradi možnosti pristnega stika z neokrnjeno naravo postaja tovrsten oddih v Sloveniji vse bolj zaželen in iskan v segmentu gostov, ki iščejo kakovostna, raznolika in aktivna doživetja, mir in osebne koristi.

Publikacija je izšla v slovenskem, angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem in nizozemskem jeziku v skupni nakladi 50.000 izvodov.

Lahko pa si jo ogledate tudi v spletni izdaji >>>

V vodniku predvsem kampi z več zvezdicami 

Seznam nastanitev v naravnem okolje je razdeljen na štiri "regije": alpska Slovenija (npr. Camping Bled, Glamping Ribno in Camp Špik), termalna panonska Slovenija (npr. Kamp Natura, Kamp Terme Lendava in Glamping Sončna dolina Bioterme), mediteranska in kraška Slovenija (npr. Camping Adria, Kamp park Lijak in Kamp pod hrasti) in Ljubljana in osrednja Slovenija (npr. Ljubljana Resort, Kamp Smlednik in Glamping Kolpa Resort).

Poleg samega seznama vodnik obsega tudi nekaj nasvetov kaj si v regiji ogledati in nekaj zanimivih dejstev o Sloveniji.

Izstopa odsotnost nekaj najbolj priljubljenih kampov

Vodnik sicer vsebuje 48 nastanitev v naravi, a izstopa odsotnost nekaj kampov, ki se v Sloveniji razveseljujejo velike priljubljenosti. Med drugimi manjakata tudi Kamp Zlatorog Bohinj ob Bohinjskem jezeru, ki je že vrsto let poleti izjemno zaseden, večkrat so ga morali tudi zapreti za nove prihode, in Kamp Nadiža Podbela, ki je letos zasedel tretje mesto na izboru najboljših kampov 2018 spletne strani avtokampi.si.




Značke: Aktivnosti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ