Kako postati oskrbnik Doma pod Storžičem? Javite se na razpis!

Kako postati oskrbnik Doma pod Storžičem? Javite se na razpis!
03.06.2019 AVTOR: M.V.,FOTO: Dom pod Storžičem

Si drzneš živeti življenje oskrbnika? Si ekspert, ki zavrti kuhalnico, da izpod nje pridejo okusne dobrote na krožnik?

Imaš sorodno dušo za pomoč? Prijavi se in zaživi življenje oskrbnika v Domu pod Storžičem.

Skoraj vsak od nas prijeten dan izkoristi za izlet v naravo, če pa je na poti še kakšna postaja s prijaznim osebjem, dobro hrano in pijačo ter vedno nasmejanimi obrazi, je postanek zagotovljen. Po definiciji naj bi bila planinska koča prostor za počitek po prehojeni poti, prenočišče in prostor, kjer nam nudijo hrano in pijačo ter dajejo potrebne informacije. Vendar danes vemo, da je planinska koča več kot to in da so za to zaslužni tudi njeni oskrbniki. Ljudje različnih interesov, zanimanj in znanj, ki s svojo dušo vdihnejo življenje kraju in stavbi.

Čarovniki, polni zgodb o življenju ljudi, kuharski mojstri, odlični poslušalci, pripovedovalci, veseljaki, informatorji, reševalci takih in drugačnih ponesrečencev, vodiči, detektivi, raziskovalci, opazovalci,...

Nekajmesečno ali celoletno življenje z neokrnjeno naravo v družbi prijetnih ljudi so sanje vsakega od nas. Če pa zraven za nagrado »padejo še evrčki v žep« pa še toliko bolje.

Pisne vloge, skupaj z vašo vizijo dela v Domu, pošljite do vključno 30. junija 2019 na elektronski naslov pd.trzic@gmail.com z oznako »RAZPIS ̶ Dom Pod Storžičem«. Nastop dela je možen takoj.

Po prejetju nezavezujočih ponudb bo PD Tržič z izbranimi kandidati organiziral ločene pogovore. Z najresnejšimi bosta nato sledila ogled koče in končni pogovor.

Za vse dodatne informacije potrebne za oblikovanje ponudbe, lahko predhodno zaprosite na telefonski številki 041 675 760 ali elektronskem naslovu pd.trzic@gmail.com.

Značke: Pohodništvo
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ