Nekaj idej, kako avanturistično preživeti zadnje dneve poletja

Nekaj idej, kako avanturistično preživeti zadnje dneve poletja
28.08.2019 AVTOR: M.V., FOTO: socarafting.s

Naša dežela ponuja resnično veliko možnosti za adrenalinske navdušence.Če bi radi zadnji teden šolskih počitnic z malimi nadobudneži preživeli adrenalinsko odkljukajte katero od aktivnosti na seznamu.

1. Presupati jezero
Bohinjsko, Blejsko, Cerkniško ali katerokoli drugo malo večje jezero vam bo omogočilo videti našo deželo iz druge perspektive.

2. Raft na Soči
Ste se že kdaj spustili po reki Soči? Povsem drugače boste "začutili" reko, ko se boste spustili z njenim tokom. Združiti adrenalin z našo smaragdno lepotico je zares dobitna kombinacija.

3. Spust z gorskim kolesom
... po kateremkoli hribu. Na voljo imate tudi kolesarske parke po Sloveniji kot so: Kranjska Gora, Krvavec, Javornik, Pohorje, Rogla, Vogel, Cerkno ...

4. Preizkusiti se v plezanju
Na umetnih ali na naravnih stenah. Majhnih ali velikih. Samo pojdite proti vrhu in pozabite na skrbi in strese ter se osredotočite na vaš naslednji korak.


6. Spustiti se po jeklenici (zip line)
Ne potrebujete posebnih sposobnosti, da poletite kot ptica. To lahko poskusite v Bovcu, kjer vas čaka en najdaljših spustov po jeklenici v Evropi, ki traja kar med 2,5 do 3,5 ure!

Za vse nore na adrenalin so med dvema dvatisočakoma (Kaninom in Rombonom) postavili enega največjih zipline parkov v srednji Evropi in največjega v Sloveniji, kjer vam poleg adrenalina dih jemlje tudi pogled na Bovec in na mogočne vrhove Julijcev.

Več o zipline spustu nad Bovško dolino najdete tukaj. 

Značke: Aktivnosti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ