Obisk ene od predstavljenih koč vam prinaša darilo

Obisk ene od predstavljenih koč vam prinaša darilo
01.10.2022 AVTOR: Uredništvo

V reviji NaProstem plus predstavljamo okolju in družinam prijazne koče, do katerih vodi manj zahtevna pot, so dostopne z avtomobilom, so odprte vse leto, ter srednje in težje dostopne.

Da boste imeli še dodaten razlog za obisk, smo s partnerjema Primus, ki je eden najstarejših ponudnikov opreme za kuhanje na prostem in Fjällräven, ki že desetletja ovija svoja oblačila in opremo v skandinavski slog, zagotovili nagrade, ki jih boste prejeli že z enim obiskom, ene od predstavljenih koč v letošnji izdaji.




Fjällräven in Primus izdelki za obiskovalce postojank

Vžigalo Primus Ignition Steel prejme vsak, ki pošlje odrezek žigom iz vsaj ene od predstavljenih koč. Med vsemi prejetimi odrezki z zbranimi žigi iz vsaj treh predstavljenih koč, bomo izžrebali 5 prejemnikov lončka Primus 4 Season Mug in 5 prejemnikov termo lončka Primus Koppen Mug. Kånken je najbolje prodajan nahrbtnik na svetu, ikoničen produkt švedskega podjetja Fjällräven, ki že desetletja osvaja srca ljudi po vsem svetu.

Prvotno ga je Fjällrävnov ustanovitelj Åke Nordin oblikoval za šolarje, ki so tarnali zaradi bolečin v hrbtu in ga zasnoval kot lahek, udoben nahrbtnik, z dovolj prostora v notranjosti. 38 let kasneje je najbolj prodajan artikel švedskega Fjällrävna.

Med vsemi prejetimi odrezki z zbranimi žigi iz vsaj sedmih predstavljenih koč bomo izžrebali 5 nahrbtnikov Kånken.


Nagradna igra se zaključi 31. 10. 2022 (v primeru lepega vremena se lahko podaljša do 30. 11. 2022), ko bomo obvestili nagrajence.

Revija NaProstem plus KOČE 2022, na voljo v spletni trgovini in na časopisnih prodajnih mestih.

Značke: Postojanke
Ključne besede:
revija NaProstem +
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ