Pred nami še zadnji vikend Flosarskega bala

Pred nami še zadnji vikend Flosarskega bala
02.08.2018 AVTOR: Maja Vojska
21. julija je Turistično društvo Naš kraj otvorilo že 58. Flosarski bal, ki ga ta vikend, 4. in 5. avgusta, zaključujejo na povsem tradicionalen način. Sicer so letos za udeležence pripravili več kot 30 različnih dogodkov.

Prva sobota v avgustu je na Ljubnem rezervirana za športne prireditve. Društvo malega nogometa KMN Ljubno vabi v Športni park Foršt, kjer bosta potekala nogometni turnir za pokal Flosarja in memorial Srečka Solarja. Smučarsko-skakalni center Savina tudi letos gosti tekmovanje v smučarskih skokih za pokal Flosarja, od 20. ure dalje pa organizatorji vabijo na prireditveni prostor Vrbje, kjer bo potekal flosarski večer z ansambloma STIL in GADI.

V nedeljo bo na Ljubnem tradicionalno. Ob 14. uri bo v smeri od Foršta skozi trg do Vrbja potekala tradicionalna povorka, ob 15. uri pa Savinjski kvintet vabi na flosarsko popoldne na prireditveni prostor Vrbje. Tam se bodo v nadaljevanju zvrstili naslednji dogodki – tekmovanje v kiparstvu z motorno žago, udiranje in spust flosa po reki Savinji, krst s Flosarskim društvom Ljubno ob Savinji in zaključek, ki ga vsi organizatorji že težko pričakujejo – flosarski večer z ansamblom SAŠA AVSENIKA. Vabljeni na Ljubno, vabljeni na Flosarski bal!

Več o dogodkih > > >

9.00: Festival nogometa – organizator NK Ljubno – Športni park Foršt 

12.00: Zabavne igre – Športni park Foršt

15.00: Popoldansko druženje s piknikom z ovčerejci društva Raduha - Turistična kmetija Loger

20.00: Flosfest 2018

Značke:
Ključne besede:
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ