Promocijski dan umirjanja prometa na Mangrtski cesti in v Ukancu

Promocijski dan umirjanja prometa na Mangrtski cesti in v Ukancu
25.06.2019 AVTOR: M.V., FOTO: Soča Valley
Po lanskem uspešnem dnevu umirjanja prometa v dolini Vrata bo promocijski dan umirjanja prometa 6. julija 2019 na Mangrtski cesti in v Ukancu, dveh prometno zelo obremenjenih območjih TNP.

Promocijski dan umirjanja prometa 6. julija 2019 poteka istočasno na dveh prometno zelo obremenjenih območjih Triglavskega narodnega parka, in sicer na Mangrtski cesti in v Ukancu (Bohinj). Vabimo vas, da na ta dan obe lokaciji izkusite brez osebnega vozila, da se naužijete tišine in da skupaj z organizatorji podprete sodobne trende, ki spodbujajo odgovoren, trajnosten in okolju prijazen obisk Triglavskega narodnega parka.

Informacije o promocijskem dnevu umirjanja prometa / Mangrtska cesta 2019

Informacije o promocijskem dnevu umirjanja prometa / Ukanc 2019

V dolini Vrata bo omejitev prometa ob avgustovskih koncih tedna, na voljo bodo parkirišča v Mojstrani, v Vrata pa se bo mogoče peljati z organiziranim avtobusnim prevozom. Turistični avtobus bo v času poletne sezone dvakrat dnevno vozil do Peričnika, avgusta pa do Vrat.

Značke: Pohodništvo
Ključne besede:
Mangart
Komentarji
Ta novica še nima komentarjev
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ