Si upate? Odprte prijave na 6. Vzdržljivostni pohod Po medvedovih stopinjah

Si upate? Odprte prijave na 6. Vzdržljivostni pohod Po medvedovih stopinjah
07.02.2019 AVTOR: M.V.

Gre za enega najbolj ekstremnih rekreativnih pohodov v Sloveniji.

Gre za enega najbolj ekstremnih rekreativnih pohodov v Sloveniji, v neokrnjeni naravi Kočevskega Roga, saj tisti, ki se odločijo za celotno dolžino, v enem dnevu prehodijo dobrih 64 kilometrov in premagajo več kot 2.200 metrov višinske razlike.

20. 4. 2019 vas vabimo na 6. vzdržljivostni pohod ''PO MEDVEDOVIH STOPINJAH 2019'', po znameniti Roški pešpoti Preizkusite svoje meje v objemu neokrnjene Kočevske narave in športni družbi.

Pohod se začne ob Kočevskem jezeru, trasa poteka po gozdnih cestah, gozdnih poteh in le majhen del po asfaltiranih cestah. Pot je tehnično enostavna, na njej ni nevarnih mest ali težjih vzponov ter spustov. Za povrh lahko izbirate, ali boste prehodili celo, 64 km dolgo pot, ali se boste odločili za polovičen, 33 km ali 31 km izziv.

Prireditev je ne tekmovalnega značaja, brez merjenja časa in določanja zmagovalcev. Vsak pohodnik bo za uspešno prehojeno pot prejel praktično nagrado in priznanje na cilju pohoda.

Prijave na pohod >>>

Oprema:Obvezna je uporaba pohodniške opreme, predvsem dobrih čevljev. Zaradi organizacijskih razlogov in varnosti pohodnikov je obvezna tudi uporaba mobilnih telefonov. Priporočljiva je tudi uporaba čelne svetilke.
Značke: Pohodništvo
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ