Dogodki v okviru svetovnega dneva snega

Dogodki v okviru svetovnega dneva snega
18.01.2019 AVTOR: M.V.,

Ta vikend, natančneje 20.1. beležimo svetovni dan snega. In prva letošnja pošiljka snega je bila kot naročena. 

Svetovni dan snega v Ljubljani

Središče Ljubljane je v noči na petek, 18. januarja, ko zaznamujemo svetovni dan snega, s pomočjo izdatne količine snega iz Planice dobilo pravo zimsko podobo. Organizatorji so v okviru dogodka Športna zima – iz Planice v Ljubljano pripravili 150 metrov dolgo progo za tek na smučeh, kjer se bodo v popoldanskih urah na revijalni tekmi pomerili rekreativci in nekdanji tekmovalci, dopoldne pa bodo imeli prednost najmlajši.

150 metrov dolga smučina bo danes med 9. in 18. uro na voljo za brezplačne preizkuse smučarskega teka, za vsa vprašanja pa bodo na voljo tudi trenerji Smučarske zveze Slovenije. V dopoldanskih urah bodo izpeljali otroško tekmo v teku na smučeh, popoldne pa bo na sporedu revijalna tekma rekreativcev in nekdanjih tekmovalcev.

Snežno športno dogajanje se bo jutri preselilo v Planico, kjer bodo oba dneva na voljo številne snežne aktivnosti.

Svetovni dan snega v Planici

Če bo tako veselo, kot je bilo pretekla leta, potem ne smeš manjkati! 19. in 20. januarja 2019, bomo v Nordijskem centru v Planici gostili kar tri dogodke hkrati. FIS celinski pokal v smučarskih skokih za ženske, FIS pokal v smučarskih skokih za moške in seveda Svetovni dan snega

Pomembne informacije >>>
Dogodek SVETOVNI DAN SNEGA bo oba dneva potekal od 9:00 do 14:00. Znova bo na voljo veliko število športnih aktivnosti na snegu. Obisk prizorišča, ki bo postavljeno v izteku malih skakalnic v Planici, bo za vse brezplačen. Brezplačna bo tudi izposoja opreme in strokovno vodstvo. 


Dogodek je organiziran pod strokovnim vodstvom športnih vaditeljev. Vsak sodelujoči otrok ali njegov zakoniti zastopnik se strinja, da otrok sodeluje na lastno odgovornost. Organizator ne odgovarja za nastale poškodbe ali za odtujitev opreme v času trajanja dogodka. Starš ali zakoniti zastopnik, s prijavo otroka na sodelovanje, dovoli javno uporabo fotografij in video posnetkov s prireditve. 

V Planici bomo znova preživeli izjemen vikend skupaj z vami in vašimi velikimi nasmehi!

Se vidimo 19. in 20. januarja v Planici! 
Do takrat pa ... šport je zakon!

Značke: Aktivnosti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ