Na spektaklu Volleyball on water LELOSI doniral 1.000 kopalk mladim športnicam

Na spektaklu Volleyball on water LELOSI doniral 1.000 kopalk mladim športnicam
09.07.2024 AVTOR: Uredništvo, Foto: LELOSI

LELOSI se je ponovno udeležil enega izmed najatraktivnejših odbojkarskih turnirjev na svetu, Volleyball on water, ki se je že četrtič zapored odvijal v osrčju Ljubljane.

Dogodek, ki je v prestolnico privabil odbojkarje iz Evrope in Brazilije, je bil prava paša za oči s številnimi napetimi obračuni in bogatim spremljevalnim programom.

Prisotnost na dogodku ni ostala neopažena. Obiskovalcem so omogočali brezplačno izposojo supov, s katerimi so raziskovali kotičke središča prestolnice ter si zagotovili najboljši razgled na dogajanje na igrišču na vodi. Supi LELOSI so igrali pomembno vlogo v tekmovalnem delu dogodka, saj so jih uporabljale pobiralke žog. V navijaški coni so obiskovalci spoznavali in preizkušali LELOSI poletno kolekcijo, v spretnostni nagradni igri pa so si lahko z nekaj sreče priborili tudi sup LELOSI.



OB tej priložnosti je podjetje LELOSI doniralo 1.000 kopalk mladim ljubljanskim športnicam, s katero želijo podpreti in spodbuditi ljubezen do gibanja in športa. Prejemniki kopalk so bili Plavalni klub Ljubljana, Atletsko društvo Kronos, Klub za ritmično gimnastiko Narodni dom Ljubljana, Klub za ritmično gimnastiko Šiška, Klub za ritmično gimnastiko Špica, Klub za ritmično gimnastiko TiM, Namiznoteniški klub Vesna, Plesni klub Plesno mesto Ljubljana in Ženski odbojkarski klub Šentvid.



"Verjamemo, da je aktivni življenjski slog ključnega pomena za zdravje in dobro počutje, zato smo veseli, da lahko tako prispevamo k razvoju mladih športnic v svoji skupnosti. Dogodki, kot je Odbojka na Ljubljanici, so odličen primer, kako šport lahko poveže ljudi in ustvari nepozabne trenutke.Zahvaljujemo se organizatorjem za priložnost, da smo lahko del tega izjemnega dogodka. Veselimo se prihodnjih sodelovanj in novih priložnosti, s katerimi bomo podprli športne dejavnosti ter aktiven življenjski slog.", so še sporočili iz podjetja LELOSI.

Značke: Aktivnosti
Ključne besede:
LELOSI
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ