Odkrijte lepote Hrvaške s pomočjo mobilne aplikacije

Odkrijte lepote Hrvaške s pomočjo mobilne aplikacije
17.07.2023 AVTOR: Sporočilo za javnost

Hrvaška turistična skupnost (CNTB) ponosno predstavlja svojo novo mobilno aplikacijo - Explore Croatia.

Ta inovativna aplikacija je namenjena uporabnikom, ki želijo odkrivati in doživeti vse kar Hrvaška ponuja na način, ki je prilagojen njihovim interesom in trenutni lokaciji. Explore Croatia omogoča načrtovanje izletov, ustvarjanje in deljenje digitalnih razglednic ter izvajanje iger in kvizov, ki razkrivajo številne zanimivosti o Hrvaški in njenih destinacijah.


Aplikacija Explore Croatia je zasnovana tako, da dopust postane prava počitniška avantura, podobno kot sama Hrvaška - polna zabave, nepozabnih doživetij in neverjetnih naravnih lepot. Ne glede na to, ali ste ljubitelj sonca in morja, kulturnih znamenitosti ali pustolovščin v naravi, Explore Croatia vam bo pomagala odkriti najboljše kar Hrvaška ponuja.


Z uporabo mobilne aplikacije Explore Croatia lahko uporabniki:
- Ustvarijo potovalni načrt in ga delijo s prijatelji, tako da lahko skupaj odkrivajo Hrvaško.
- Izberejo in obiščejo katerokoli od sto lokacij za popoln dopust; od slikovitih obalnih mest do čudovitih naravnih parkov.
- Odkrijejo skrite bisere ter manj znane naravne in kulturne znamenitosti, ki jih večina turistov spregleda.
- Pridobijo koristne informacije za njihovo bivanje na Hrvaškem, vključno z informacijami o namestitvah, restavracijah, prevozu in še več.
- Preizkusijo igre, ki jih popeljejo v najbolj zanimive kraje na Hrvaškem in hkrati povečujejo svoje poznavanje države.
- Sodelujejo v kvizih in spoznavajo nove in zanimive informacije o Hrvaški, njegovi zgodovini, kulturi in tradiciji.

Aplikacija Explore Croatia omogoča uporabnikom doživeti nepozabne trenutke na Hrvaškem in ustvariti trajne spomine, ki jih lahko delijo s prijatelji in družino. S funkcijo digitalnih razglednic lahko uporabniki ustvarjajo in pošiljajo virtualne spominke na svoje doživetje Hrvaške, da bi delili svojo srečo s svojimi najbližjimi.

Aplikacija Explore Croatia je na voljo za prenos v Apple Store za uporabnike iOS naprav ter v Google Play Store za uporabnike Android naprav. S preprostim klikom na povezavo si lahko uporabniki naložijo aplikacijo in takoj začnejo raziskovati vse kar ta čudovita država ponuja.


Ne glede na to ali ste turist, ki obišče Hrvaško prvič ali ste že izkušen obiskovalec, mobilna aplikacija Explore Croatia bo zagotovo obogatila vaše potovanje in vam pomagala odkriti skrite kotičke tečudovite države. Preprosto si naložite aplikacijo Explore Croatia in uživajte v vseh lepotah, ki jih ponuja Hrvaška!

Značke: Aktivnosti
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ