Triglav The Rock Ljubljana - kvalifikacije tudi letos v Kopru

Triglav The Rock Ljubljana - kvalifikacije tudi letos v Kopru
10.04.2018 AVTOR: Maja Vojska
Slovenija bo maja letos ponovno gostila najboljše balvanske plezalce na svetu na tekmovanju Triglav The Rock Ljubljana.

Tekmovanje v balvanskem plezanju Triglav The Rock Ljubljana bo tudi letos sestavljeno iz kvalifikacij, polfinala in finala. Zmagal bo tisti, ki bo v najmanj poizkusih preplezal največje število balvanov.

Kvalifikacije bodo že drugo leto zapored potekale dan pred tekmovanjem. Začele se bodo v petek, 18.5. ob 15.00 uri v Plezalnem centru Plus Climbing v Kopru. Na kvalifikacije se lahko prijavijo vsi, ki bodo v letu 2018 dopolnili 15 let. Tekmovalci bodo razvrščeni v dve kategoriji, moško in žensko. Prijave se odprejo v aprilu, zato spremljajte spletno stran dogodka www.therockljubljana.com.

polfinale, ki bo potekalo 19. maja med 13.00 in 15.30 uro na Kongresnem trgu v Ljubljani, se uvrsti 10 najboljših plezalk in plezalcev na povabilo organizatorja ter po 10 najboljših iz obeh kategorij iz kvalifikacij. V večernem finalu, ki se začne ob 20.00 in bo v neposrednem prenosu tudi na RTV Slovenija, bo prostor samo za šest najboljših plezalk in šest najboljših plezalcev iz polfinala, ki bodo skušali ponoviti ali naslediti Janjo Garnbret in Chona Jongwona, lanskoletna zmagovalca tekmovanj

Značke: Aktivnosti, Plezanje
Ključne besede:
Komentarji
Revija
BREZPLAČEN IZVOD
KOMPLET REVIJ